Kyselé zelí do skla
Kyselé brambory
Sladko-kyselé vepřové po thajsku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dieu .. vous ne pouvez pas cuisiner du tout! Vaches!
Omg! -_- :-X :-X :-X :-X :-X
oprava-nezkazí
Dělala jsem podle receptu, 27 kg zelí a už se kvasí druhý týden, jsem zvědavá zda-li se neskazí, jinak moc dobré , dávám paleček nahoru
Dobré je přidat 3 mrkve nakrájené a na kousky nakrájený křen a několik jablek-jadernice.Zelí je křupavé a chutné.
Brokolice na španělský způsob
Tvarohové knedlíky
Kuřecí na houbách pro začínající…
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Masíčko v hermelínu-minutka
Tom Kha Gai
Cizrnový salát s rajčaty a chorizem
Makové koláčky
Bramborový salát
Citronové těstoviny s hráškem a…
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koprová omáčka s hovězím masem
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Havajské kuře huli huli