Kyselé zelí do skla
Kyselé brambory
Sladko-kyselé vepřové po thajsku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dieu .. vous ne pouvez pas cuisiner du tout! Vaches!
Omg! -_- :-X :-X :-X :-X :-X
oprava-nezkazí
Dělala jsem podle receptu, 27 kg zelí a už se kvasí druhý týden, jsem zvědavá zda-li se neskazí, jinak moc dobré , dávám paleček nahoru
Dobré je přidat 3 mrkve nakrájené a na kousky nakrájený křen a několik jablek-jadernice.Zelí je křupavé a chutné.
Čočka po orientálsku
Smažený květák (brokolice) v pivním…
Rajská polévka s krupicovými haluškami
Ferrero Rocher na plechu
Kuskus s tofu
Ořechové řezy ledové - cukroví
Medovník z Počernic
Dort s karamelem, banány a šlehačkou
Salát Caesar
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory