• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nakládaná zelenina do bramborového salátu
Napište svůj komentář k receptu

Nakládaná zelenina do bramborového salátu

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
3.2
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nakládaná zelenina do bramborového salátu
Nakládaná zelenina do bramborového salátu
Nakládaná zelenina do bramborového salátu
Nakládaná zelenina do bramborového salátu
Nakládaná zelenina do bramborového salátu
Nakládaná zelenina do bramborového salátu
Nakládaná zelenina do bramborového salátu
5fotografií
Nahrát fotku
 

Šetřete čas a naložte si zeleninu do bramborového salátu předem! Mrkev, celer, petržel můžete doplnit ještě o mražený hrášek, který se doporučuje přidat dvě minuty před koncem vaření. S touto nakládanou zeleninou bude váš bramborový salát naprosto famózní.

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g mrkev oloupaná, nakrájená
    • 125
      g celer oloupaná, nakrájená
    • 125
      g petržel oloupaná, nakrájená
    • 500
      ml voda + cca 100 ml na případné dolití
    • 100
      ml vinný ocet bílý
    • 1
      lžička sůl
    • 2
      lžička cukr
    • 2
      ks bobkový list
    • 6
      nové koření kuliček
    • 10
      černý pepř kuliček

Postup přípravy receptu

1
Zeleninu – mrkev, celer a petržel – oloupejte a a nakrájejte ji na kostičky.

RADA: Jak vybrat správnou mrkev?

2
Připravte si lák: do hrnce nalijte půl litru vody, bílý vinný ocet, přidejte nové koření, bobkový list, pepř, cukr a sůl. Nechte provařit a ochutnejte, zda je nutné lák ještě doladit cukrem nebo solí.
3
Přidejte zeleninu. Vše vařte 15–25 minut. Sklenici vypláchněte horkou vodou z konvice (chvilku ji ve sklenici ponechejte).
4
Na konci varu vylovte kuličky koření. Vyvařilo-li se příliš tekutiny, decilitr vody můžete přilít z konvice a provařte další minutu.
5
Pak lák se zeleninou přelijte do sklenice. Zkontrolujte, zda je všechna zelenina ponořená, nechte zchladnout a dejte do lednice. Množství vystačí na salát z 1,5 kg brambor.

RADA: Jak oloupat brambory?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nakládaná červená řepa

Nakládaná červená řepa

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

Nakládaná červená cibule

Nakládaná červená cibule

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zavařování & nakládání
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Celer Černý pepř Cukr Mrkev Nové koření Petržel Sůl Vinný ocet Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí majonéza

Domácí majonéza

Ořechové řezy se žloutkovou polevou

Ořechové řezy se žloutkovou polevou

Chodský koláč

Chodský koláč

Polévka s červenou řepou

Polévka s červenou řepou

Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku

Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku

Slané cukroví

Slané cukroví

Ovocné želé s mascarpone

Ovocné želé s mascarpone

Velmi snadná žampionová omáčka

Velmi snadná žampionová omáčka

Mleté maso se zeleninou II.

Mleté maso se zeleninou II.

Doporučujeme

Bleskové špagety s rajčaty a burratou

Bleskové špagety s rajčaty a burratou

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

71
Makový (ořechový) závin od Lidušky
Makový (ořechový) závin…
68
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
62
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
32
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Rebarborový obrácený…
31
Knedlíkové nebo toustové kapsy
Knedlíkové nebo toustové…

Zajímavé články

Arónie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Arónie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta ze školní jídelny jim nesahá ani po paty!
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta…
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
AHA.cz Ex-ministr zdravotnictví Vojtěch promluvil o Něrgešové

Ex-ministr zdravotnictví Vojtěch promluvil o Něrgešové

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Hvězdná módní inspirace do přechodného počasí: Bodovala Pavlová, Švandová i Leitgeb

Hvězdná módní inspirace do přechodného počasí: Bodovala Pavlová, Švandová i Leitgeb

Ženy.cz Nesnáším lidi. Chci být sama, co je na tom špatně?

Nesnáším lidi. Chci být sama, co je na tom špatně?

Blesk.cz Osudoví muži Zagorové (†75) Vágner a Margita na výročí: Míjeli se u hrobu! Proč nepřišli společně?

Osudoví muži Zagorové (†75) Vágner a Margita na výročí: Míjeli se u hrobu! Proč nepřišli společně?

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Bohyní po padesátce? Odbornice prozrazuje rituály, které změní váš pohled na stárnutí!

Bohyní po padesátce? Odbornice prozrazuje rituály, které změní váš pohled na stárnutí!

Další doporučené recepty:

Náchodská krkovička
Náchodská krkovička
Nakládaná červená cibule
Nakládaná červená cibule
Nakládaná červená řepa
Nakládaná červená řepa
Nakládané brusinky
Nakládané brusinky
Nakládané houbičky
Nakládané houbičky
Nakládané karotky
Nakládané karotky
  • Recepty.cz
  • Nakládaná zelenina do bramborového salátu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact