Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jana Han
|9. 11. 2005 21:23
Vynikajci, vyborne, super. Diky za recept, po letech jsme si skutecne pochutnali. Jeste jednou diky.
Věra
|11. 8. 2005 14:07
Zkuste makrelu ta je nejvhodnější na tyto úpravy, ale je možné použít i filety z tresky můžou být i mražené
Květuše Šťastná
|10. 8. 2005 19:29
Ahojky,můžete mi někdo poradit z jaké ryby se ty pečenáče vyrábí?Teď o víkendu jsem je poprvé ochutnala ale už jsem něměla možnost se dotyčných zeptat.Děkuji spěchá je to nejlepší vyprošťovák co jsem poznala.
Anonym
|11. 11. 2004 18:32
Neznáte někdo nějaký recept na úpravu tostobika, kromě uzení.Děkuji