• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Nadýchaný dezert
Napište svůj komentář k receptu

Nadýchaný dezert

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nadýchaný dezert
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks zakysaná smetana
    • 1
      ks pomazánkové máslo
    • vanilkový cukr
    • 2
      lžíce moučkový cukr
    • dětské piškoty
    • kakao
    • 2
      kostka lučina
    • instantní káva uvařená
    • hnědý rum nebo Amareto

Postup přípravy receptu

1
Smetanu, máslo, Lučinu, cukry a rum vyšleháme do hladka. Nádobu - já používám silikonovou bábovku, kterou vypláchnu studenou vodou a pokud nemáte, vezměte obyčejnou nebo jinou mísu, vyplňte potravinářskou folií a budeme vrstvit: na dno pár piškotů namočených v kávě, na to hotový krém, piškoty, ovoce - můžete, nemusíte, krém a končíme opět vrstvou piškotů. Dáme do lednice ztuhnout - nejlépe do druhého dne, pak opatrně vyklopíme a už servírujeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nadýchaný koláč s brokolicí

Nadýchaný koláč s brokolicí

Nadýchaný piškotový dort

Nadýchaný piškotový dort

Nadýchaný perník s ořechy a citrónovou polevou

Nadýchaný perník s ořechy a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Markéta Slachová | 23. 11. 2007 20:23

    Tak jsem to zkusila a je to moc dobré, akorát jsem koupila dvě malé lučiny a měla to být asi ta větší. Byla to na piškotech moc tenká vrstva. A v přípravě se vytratilo to kakao, které je v ingrediencích, tak jsem ho tím posypala.

  • Michaela Atherton | 2. 6. 2006 16:21

    Ivo, odkad kupujete tiramizu v Anglii? My dame v takovychto lahudkach prednost kvalite nad kvantitou, tudiz ho nejcasteji kupujeme od M&S, tak tam to rozhodne za libru neni:o]

  • Iva Bednarova | 2. 6. 2006 15:31

    jojo,asi to bude drahe,ja ted koupila tady v Anglii tiramizu po kreym se muzu utlouct,a bylo levny,velikost nanukace jen za asi sedesat korun v prepoctu,rozhodne se s tim nebudu patlat doma,vzdycky kdyz jsem to delala,tak se neco nevudarilo,takze penize vysli v nivec.Takze je to urcite vynikajici,ale ja budu radeji dal kupovat hotovy,stejne to doma jim jen ja,protoze je tam alkohol

  • Airan | 1. 6. 2006 18:10

    Souhlasim s Di, lucina ma lepsi, jemnejsi chut nez tvaroh a krem vzdy jen vylepsi - jedinou "vadu na krase" vidim v cene:-)

  • Di | 1. 6. 2006 12:52

    Lučina je vlastně jen hutnější a asi ¨tučnější" tvaroh. Pokud dělám tvarohové dorty nebo tiramisu z tvarohu, vždycky ho kombinuju s lučinou.

  • Janina | 1. 6. 2006 12:33

    Je to v podstatě stejné jako Tiramisu po česku,které dělám,má to vždycky velký úspěch,málem se nedostává,všem doporučuji

  • Alena Tarabová | 1. 6. 2006 10:26

    Tak jo, ukecela jste me Elo!

  • ELA | 1. 6. 2006 10:16

    proč děsí? další variace na "tiramisu", smetana + pom. máslo + lučina (mascarpone) je naprosto výborná a ověřená kombinace. Vyzkoušejte...

  • Alena Tarabová | 1. 6. 2006 10:02

    Z pomazánkového másla už jsem pekla beránka, ale ty Lučiny mě tam děsí.

  • Anonym | 31. 5. 2006 15:27

    tak trochu tiramisu

  • Jana Kutačová | 31. 5. 2006 10:09

    Zase něco nepečeného a asi i moc dobrého..:o))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Nejlepší dezerty
Moučníky Dezerty Oběd Výjimečný den Posvícení Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Dětské piškoty Hnědý rum Instantní káva Kakao Lučina Moučkový cukr Pomazánkové máslo Vanilkový cukr Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Chilli con carne V.

Chilli con carne V.

Rychlí utopenci

Rychlí utopenci

Povidlové rohlíčky II

Povidlové rohlíčky II

Nízká čokoládová buchta

Nízká čokoládová buchta

Okurkovo-tvarohový salát s koprem

Okurkovo-tvarohový salát s koprem

Frankfurtská polévka s hlívou

Frankfurtská polévka s hlívou

Salát z quinoy a sušených rajčat

Salát z quinoy a sušených rajčat

Buchty (bulky) nejen se zelím -

Buchty (bulky) nejen se zelím -

Sušenky brownies

Sušenky brownies

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

34
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
26
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
25
Křupaví ořechoví šnečci
Křupaví ořechoví šnečci
23
Koprová omáčka v netradičním pojetí
Koprová omáčka v…
19
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších sladkých náplní
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších…
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
AHA.cz Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

  • Recepty.cz
  • Nadýchaný dezert
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact