• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Nadýchané špenátové lívance
Napište svůj komentář k receptu

Nadýchané špenátové lívance

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 32
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nadýchané špenátové lívance
Nadýchané špenátové lívance
Nadýchané špenátové lívance
Nadýchané špenátové lívance
Nadýchané špenátové lívance
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • 120
      g špenátový protlak - okapaný
    • 1
      ks vejce
    • 1
      stroužek česnek nastrouhaný, malý
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce hladká mouka plnější
    • prášek do pečiva na špičku nože
    • 2
      lžíce anglická slanina nebo moravská... jemně pokrájená (není nutná)
    • 2
      lžíce sýr výraznější (není nutný)
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

1
Protlak necháme rozmrazit a v cedníku okapat, pak dáme do mísy, přidáme žloutek, sůl, pepř, česnek, mouku s kypřidlem a dle chuti slaninu nebo sýr (nejsou nutné). Vše dobře promícháme a nakonec vmícháme tuhý sníh vyšlehaný z bílku.
2
Na pánvi nebo lívanečníku smažíme lívanečky na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova. Po osmažení necháme okapat na ubrousku. Podáváme jako hlavní chod, chuťovku nebo přílohu.
3
Dozdobit můžeme česnekovým nebo bylinkovým dipem, sýrem...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nadýchané americké lívance

Nadýchané americké lívance

Nadýchané vdolečky

Nadýchané vdolečky

Nadýchané pařížské věnečky

Nadýchané pařížské věnečky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Táňa | 14. 3. 2017 06:26

    Byly výborné. V puse se úplně rozplývaly <3

  • Vanda | 4. 8. 2016 07:24

    Určitě vyzkouším! A omlouvám se. Nedopatřením jsem klikla na 'závadný' a vymazal se předešlý komentář.

  • smiley536 | 15. 6. 2015 16:50

    Výborné! Možná by se do nich hodily i drobounké kousíčky kuřecího masa =)

  • smiley536 | 15. 6. 2015 16:50

    Výborné! Možná by se do nich hodily i drobounké kousíčky kuřecího masa =)

  • Andrea | 13. 12. 2014 16:20

    Udělala jsem je už podruhé tenhle týden. Je to delikatesa :-*

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky Přílohy, pečivo a luštěniny Vegetariánské a zdravé Zelenina
Pokrmy Chuťovky Přílohy Z mléka / sýra Ze zeleniny Zeleninové Slané Bezmasá jídla Oběd Svačina Večeře Smažení Vegetariáni Velikonoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Hladká mouka Olej Pepř mletý Prášek do pečiva Špenátový protlak Sůl Sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohové řezy

Tvarohové řezy

Tvarohová bábovka III.

Tvarohová bábovka III.

Plněný zapékaný květák

Plněný zapékaný květák

Salát z červené řepy s hruškou

Salát z červené řepy s hruškou

listové těsto

listové těsto

Zapékaná zelenina se sýrem

Zapékaná zelenina se sýrem

Cuketa zapečená s paprikou a žampiony

Cuketa zapečená s paprikou a žampiony

Jednoduchá špenátová polévka se sýrem

Jednoduchá špenátová polévka se sýrem

Topinky se sýrem, šunkou a vejcem

Topinky se sýrem, šunkou a vejcem

Doporučujeme

55 minut
Smažené nudle s krůtím masem

Smažené nudle s krůtím masem

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

78
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
23
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
16
Kávovo-ořechová roláda
Kávovo-ořechová roláda
13
Můj dýňový kompot s ananasem
Můj dýňový kompot s…
10
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
AHA.cz Aleš Háma v křížku se zákonem: Policejní vyšetřování a trest

Aleš Háma v křížku se zákonem: Policejní vyšetřování a trest

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale dát pozor podle stylistky?

Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale dát pozor podle stylistky?

Ženy.cz Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Blesk.cz Michaela Ochotská tají jméno pro dceru: Obavy z okolí!

Michaela Ochotská tají jméno pro dceru: Obavy z okolí!

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Další doporučené recepty:

Nadýchané americké lívance
Nadýchané americké lívance
Nadýchané domácí noky s rajčatovou omáčkou
Nadýchané domácí noky s rajčatovou…
Nadýchané pařížské věnečky
Nadýchané pařížské věnečky
Nadýchané vdolečky
Nadýchané vdolečky
Nadýchaný koláč s brokolicí
Nadýchaný koláč s brokolicí
Nadýchaný perník s ořechy a citrónovou polevou
Nadýchaný perník s ořechy a citrónovou…
  • Recepty.cz
  • Nadýchané špenátové lívance
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact