• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15 minut)
Napište svůj komentář k receptu

Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15 minut)

autor: Simča S.
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 22
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15 minut)
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • 1
      ks kuřecí maso prsa
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 1
      špetka sůl
    • česnek sušený
    • provensálské bylinky
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • 50
      g tavený sýr
    • 100
      g těstoviny Syrové (podle toho jací jsme jedlíci)
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Dáme vařit osolenou vodu na těstoviny. Jakmile začne vařit, vsypeme těstoviny a vaříme je podle času, uvedeném na sáčku. Mezitím na plochý talířek nasypeme mouku, do ní přidáme sůl, česnek a bylinky - promícháme. Na pánvičku dáme rozehřát olej. Prsíčka naklepeme (nejlépe v mikrotenovém sáčku, aby maso nestříkalo okolo) a zlehka obalíme v okořeněné mouce. Postupně osmahneme plátky z obou stran v oleji.
2
Odložíme je do tepla a do pánve vlijeme v troše vody rozmíchaný kečup. Necháme projít varem, přidáme tavený sýr, rozmačkáme vidličkou a opět povaříme. Snížíme teplotu a vložíme osmahnuté maso. Necháme chvíli "táhnout" aby se chutě propojily.
3
Mezitím slijeme těstoviny, rozdělíme na talíře, přidáme porce masa a přelijeme omáčkou. Vybyde-li během vaření chvilka (či máme-li k dispozici další pár rukou :-) ), je dobré k jídlu naservírovat čerstvou zelninu jako salát - okurky, rajčata a pod.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Medová ňadra na houbách

Medová ňadra na houbách

Oběd z papiňáku

Oběd z papiňáku

Bramborový oběd

Bramborový oběd

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • E. Suchá | 12. 8. 2013 20:54

    Nechutnalo mi to.

  • martin27 | 4. 6. 2013 12:29

    Jste trouba :-D

  • Gattermayerova | 10. 11. 2012 12:58

    prsa se naklepat můžou, nevím kdo řekl že ne, jsou pak vláčnější. V pytlíku se to dělá hlavně proto, že nebude palička od masa (někdo má stále dřevěné, tam je to až nehygienické nedělat to v pytliku). A zkoušel/a jste někdy klepat maso? Pak víte, že občas někam něco odprskne, v masu je voda i když jí tam nikdo nenapíchá (což je výjmečné, ale je to tak), takže je to celkem logické. Myslím, že se zbytečně rozčilujete.

  • Cosi | 12. 8. 2012 21:07

    Odkdy se naklepávají kuřecí prsa? A jaká proboha kupujete, když vám pak stříkají kolem? :-$ Nehledě na to, že omáčka z kečupu a taveného sýra je ohavnost a ani jako rychlovku jí neberu. To už radši na ty těstoviny koupím hotovou boloňku, když nemám čas. Prsa v těstíčku by mohla být dobrá, jenom proč proboha ten příšerně nevkusný název?

  • Šemberka | 21. 1. 2011 12:46

    Omáčka chutnala lacině kečupově, byla příliš hustá a na těstoviny jí bylo málo. Jako přílohu bych protoho příště volila raději chléb

  • ashwood | 9. 1. 2011 20:14

    jako rychlovku můžu jen doporučit :-)

  • ashwood | 9. 1. 2011 20:13

    samozřejmě od takové rychlovky se nedá čekat zázraky, ale příjemně mě to překvapilo příště si tam ale dám trochu něčeho pálivějšího ;-)

  • JANA ŠKORNIKOVÁ | 15. 8. 2010 15:37

    na to že to bylo tak rychlé bylo to dobré a jen se zaprášilo.

  • JANA ŠKORNIKOVÁ | 15. 8. 2010 15:32

    na to že je to taková rychlovka tak to bylo dobré.jen se zaprášilo.

  • Simča Sládková | 10. 6. 2010 15:30

    Leni děkuji za jedničku, jsem ráda, že chutnalo :-). Simča

  • Lenka Vondráčková | 10. 6. 2010 11:42

    teda nevěřila jsem, že něco tak jednoduchého a rychlého bude i tak dobré...chutnalo mě i další strávníkům. Dávám za jedna! :-)

  • JANA ŠKORNIKOVÁ | 9. 4. 2010 17:02

    SICE JSEM JEŠTĚ NEZKOUŠELA A TO UDĚLÁM ALE UŽ JEN TEN NÁZEV MNĚ PŘITÁHNUL.

  • Soňa Šerá | 22. 2. 2010 10:43

    Koukám na komentíky... jsou už sice staršího data, ale nevadí... mě osobně název nevadí, ani jak je položen příbor, či naskládámé jídlo na talíři!!! Hlavně, když je to rychlé a dobré a to dnes vyzkouším!!! Díky za tip!

  • Oldřich Gargulák | 24. 8. 2008 23:23

    No jo, ale pořád je to jedna autorka mající na tento název zřejmě copyright. Kdo umí, umí ...

  • Mirka P. | 24. 8. 2008 23:08

    No ale není to žádná novinka - viz Medová ňadra na houbách. Výborný! Víte, že ty obyčejný kuřátka v obchodě jsou starý 3 týdny?

  • Oldřich Gargulák | 24. 8. 2008 21:20

    Karle, já mám úplně stejné pocity, ale říkal jsem si že je to pumprdentlich. Těší mě, že nejsem sám. Simčo, to není nic osobního, ani nic proti tomu jídlu. Marketingově je to Ia nápad-gratuluji!!!

  • karel paty | 24. 8. 2008 20:51

    recept vypadá dobrě, ale název je hrozný, o té části těla mám zcela jinou představu, a proto ho nebudu ani zkoušet, nechutnal by mi ale neznámkoval jsem

  • Simča Sládková | 24. 8. 2008 18:10

    Oldřichu dík, přiznám se, že jsem nevěděla.... Jsem ostuda... (a to ještě kdyby jsi věděl, že jsem ten příbor extra na focení přehodila, neb my jsme levácká domácnost vidličku držím v pravé a nůž v levé, jinak bych se nenajedla :-)... Já se snad příště polepším.... :-D

  • Oldřich Gargulák | 24. 8. 2008 17:59

    Já to nebyl, ale jsem též " Co na srdci, to na jazyku". Nůž se zakládá ostřím k talíři. Jídlo se servíruje hostu s masem vpravo.

  • Simča Sládková | 24. 8. 2008 17:29

    Dámy moc děkuji za pochvalu. Mrzí mne jen, že ti dva hodnotitelé, kteří dávali ty špatné známky mi tu nenapsali, co jim na tom receptu vadí...

  • Jana Mojžíšová | 24. 8. 2008 01:35

    Super recept pro chvíle, kdy se jaksi nedostává času. Přidala jsem ještě trochu koření a bylo to výborné. A už jen ten název by zasloužil jedničku s hvězdičkou :)

  • Alena B. | 23. 8. 2008 12:56

    naozaj veľmi rýchle a hlavne dobré, dávam 1 a medzi obľúbené rýchlovky..... a super zapamätateľný názov :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek sušený Hladká mouka Kečup - jemný Kuřecí maso Olej Provensálské bylinky Sůl Tavený sýr Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Brokolicový krém

Brokolicový krém

Balkánské řezy II.

Balkánské řezy II.

Arabský chléb - Pide

Arabský chléb - Pide

Zapečené těstoviny s pudinkem

Zapečené těstoviny s pudinkem

prejt

prejt

Hovězí pečeně na červeném vínu

Hovězí pečeně na červeném vínu

Cikánská pečeně na víně s kořenovou zeleninou

Cikánská pečeně na víně s kořenovou…

Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem

Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem

Drůbeží vývar s knedlíčky

Drůbeží vývar s knedlíčky

Doporučujeme

50 minut
Salát z rýžových nudlí s kuřetem

Salát z rýžových nudlí s kuřetem

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

30 minut
Těstovinový salát Caprese

Těstovinový salát Caprese

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Poslední sledované recepty

147
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
52
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
50
Dýňová tortila
Dýňová tortila
45
TZATZIKI - originální řecký recept
TZATZIKI - originální…
43
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty

Zajímavé články

Šest úžasných receptů na čínu, které nikdy nezklamou a jsou hotové za pár minut
Šest úžasných receptů na čínu, které nikdy…
Expresní dieta před dovolenou: Zhubněte a buďte hvězdou pláže
Expresní dieta před dovolenou: Zhubněte a buďte…
10 nejlepších tipů na jedlé dárky, které ocení každý pan učitel i paní učitelka
10 nejlepších tipů na jedlé dárky, které ocení…
Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka vyrábí roztomilé sladké dvojníky pejsků a kočiček
Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka…
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze dvou surovin!
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze…
AHA.cz Helena a Lucie Vondráčkovy opět spolu: Dal je dohromady Troška!

Helena a Lucie Vondráčkovy opět spolu: Dal je dohromady Troška!

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Miss 2004 Jana Doleželová vytáhla ze skříně poklady: 20 let staré kalhoty ze státnic stále oblékne

Miss 2004 Jana Doleželová vytáhla ze skříně poklady: 20 let staré kalhoty ze státnic stále oblékne

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Dcera Michala Suchánka Berenika se vdala: Zahodila tátovo slavné jméno! Ale manželovo si nevzala…

Dcera Michala Suchánka Berenika se vdala: Zahodila tátovo slavné jméno! Ale manželovo si nevzala…

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy 10 jmen, která předurčují vysoké ambice a ctižádost: Kdo dokáže jít přes mrtvoly?

10 jmen, která předurčují vysoké ambice a ctižádost: Kdo dokáže jít přes mrtvoly?

Další doporučené recepty:

Nádivka z pánve
Nádivka z pánve
Nádivkové muffiny
Nádivkové muffiny
Nádivkový beránek
Nádivkový beránek
Nadýchané americké lívance
Nadýchané americké lívance
Nadýchané domácí noky s rajčatovou omáčkou
Nadýchané domácí noky s rajčatovou…
Nadýchané pařížské věnečky
Nadýchané pařížské věnečky
  • Recepty.cz
  • Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15 minut)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact