• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15 minut)
Napište svůj komentář k receptu

Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15 minut)

autor: Simča S.
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 22
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15 minut)
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • 1
      ks kuřecí maso prsa
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 1
      špetka sůl
    • česnek sušený
    • provensálské bylinky
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • 50
      g tavený sýr
    • 100
      g těstoviny Syrové (podle toho jací jsme jedlíci)
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Dáme vařit osolenou vodu na těstoviny. Jakmile začne vařit, vsypeme těstoviny a vaříme je podle času, uvedeném na sáčku. Mezitím na plochý talířek nasypeme mouku, do ní přidáme sůl, česnek a bylinky - promícháme. Na pánvičku dáme rozehřát olej. Prsíčka naklepeme (nejlépe v mikrotenovém sáčku, aby maso nestříkalo okolo) a zlehka obalíme v okořeněné mouce. Postupně osmahneme plátky z obou stran v oleji.
2
Odložíme je do tepla a do pánve vlijeme v troše vody rozmíchaný kečup. Necháme projít varem, přidáme tavený sýr, rozmačkáme vidličkou a opět povaříme. Snížíme teplotu a vložíme osmahnuté maso. Necháme chvíli "táhnout" aby se chutě propojily.
3
Mezitím slijeme těstoviny, rozdělíme na talíře, přidáme porce masa a přelijeme omáčkou. Vybyde-li během vaření chvilka (či máme-li k dispozici další pár rukou :-) ), je dobré k jídlu naservírovat čerstvou zelninu jako salát - okurky, rajčata a pod.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Medová ňadra na houbách

Medová ňadra na houbách

Oběd z papiňáku

Oběd z papiňáku

Bramborový oběd

Bramborový oběd

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • E. Suchá | 12. 8. 2013 20:54

    Nechutnalo mi to.

  • martin27 | 4. 6. 2013 12:29

    Jste trouba :-D

  • Gattermayerova | 10. 11. 2012 12:58

    prsa se naklepat můžou, nevím kdo řekl že ne, jsou pak vláčnější. V pytlíku se to dělá hlavně proto, že nebude palička od masa (někdo má stále dřevěné, tam je to až nehygienické nedělat to v pytliku). A zkoušel/a jste někdy klepat maso? Pak víte, že občas někam něco odprskne, v masu je voda i když jí tam nikdo nenapíchá (což je výjmečné, ale je to tak), takže je to celkem logické. Myslím, že se zbytečně rozčilujete.

  • Cosi | 12. 8. 2012 21:07

    Odkdy se naklepávají kuřecí prsa? A jaká proboha kupujete, když vám pak stříkají kolem? :-$ Nehledě na to, že omáčka z kečupu a taveného sýra je ohavnost a ani jako rychlovku jí neberu. To už radši na ty těstoviny koupím hotovou boloňku, když nemám čas. Prsa v těstíčku by mohla být dobrá, jenom proč proboha ten příšerně nevkusný název?

  • Šemberka | 21. 1. 2011 12:46

    Omáčka chutnala lacině kečupově, byla příliš hustá a na těstoviny jí bylo málo. Jako přílohu bych protoho příště volila raději chléb

  • ashwood | 9. 1. 2011 20:14

    jako rychlovku můžu jen doporučit :-)

  • ashwood | 9. 1. 2011 20:13

    samozřejmě od takové rychlovky se nedá čekat zázraky, ale příjemně mě to překvapilo příště si tam ale dám trochu něčeho pálivějšího ;-)

  • JANA ŠKORNIKOVÁ | 15. 8. 2010 15:37

    na to že to bylo tak rychlé bylo to dobré a jen se zaprášilo.

  • JANA ŠKORNIKOVÁ | 15. 8. 2010 15:32

    na to že je to taková rychlovka tak to bylo dobré.jen se zaprášilo.

  • Simča Sládková | 10. 6. 2010 15:30

    Leni děkuji za jedničku, jsem ráda, že chutnalo :-). Simča

  • Lenka Vondráčková | 10. 6. 2010 11:42

    teda nevěřila jsem, že něco tak jednoduchého a rychlého bude i tak dobré...chutnalo mě i další strávníkům. Dávám za jedna! :-)

  • JANA ŠKORNIKOVÁ | 9. 4. 2010 17:02

    SICE JSEM JEŠTĚ NEZKOUŠELA A TO UDĚLÁM ALE UŽ JEN TEN NÁZEV MNĚ PŘITÁHNUL.

  • Soňa Šerá | 22. 2. 2010 10:43

    Koukám na komentíky... jsou už sice staršího data, ale nevadí... mě osobně název nevadí, ani jak je položen příbor, či naskládámé jídlo na talíři!!! Hlavně, když je to rychlé a dobré a to dnes vyzkouším!!! Díky za tip!

  • Oldřich Gargulák | 24. 8. 2008 23:23

    No jo, ale pořád je to jedna autorka mající na tento název zřejmě copyright. Kdo umí, umí ...

  • Mirka P. | 24. 8. 2008 23:08

    No ale není to žádná novinka - viz Medová ňadra na houbách. Výborný! Víte, že ty obyčejný kuřátka v obchodě jsou starý 3 týdny?

  • Oldřich Gargulák | 24. 8. 2008 21:20

    Karle, já mám úplně stejné pocity, ale říkal jsem si že je to pumprdentlich. Těší mě, že nejsem sám. Simčo, to není nic osobního, ani nic proti tomu jídlu. Marketingově je to Ia nápad-gratuluji!!!

  • karel paty | 24. 8. 2008 20:51

    recept vypadá dobrě, ale název je hrozný, o té části těla mám zcela jinou představu, a proto ho nebudu ani zkoušet, nechutnal by mi ale neznámkoval jsem

  • Simča Sládková | 24. 8. 2008 18:10

    Oldřichu dík, přiznám se, že jsem nevěděla.... Jsem ostuda... (a to ještě kdyby jsi věděl, že jsem ten příbor extra na focení přehodila, neb my jsme levácká domácnost vidličku držím v pravé a nůž v levé, jinak bych se nenajedla :-)... Já se snad příště polepším.... :-D

  • Oldřich Gargulák | 24. 8. 2008 17:59

    Já to nebyl, ale jsem též " Co na srdci, to na jazyku". Nůž se zakládá ostřím k talíři. Jídlo se servíruje hostu s masem vpravo.

  • Simča Sládková | 24. 8. 2008 17:29

    Dámy moc děkuji za pochvalu. Mrzí mne jen, že ti dva hodnotitelé, kteří dávali ty špatné známky mi tu nenapsali, co jim na tom receptu vadí...

  • Jana Mojžíšová | 24. 8. 2008 01:35

    Super recept pro chvíle, kdy se jaksi nedostává času. Přidala jsem ještě trochu koření a bylo to výborné. A už jen ten název by zasloužil jedničku s hvězdičkou :)

  • Alena B. | 23. 8. 2008 12:56

    naozaj veľmi rýchle a hlavne dobré, dávam 1 a medzi obľúbené rýchlovky..... a super zapamätateľný názov :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek sušený Hladká mouka Kečup - jemný Kuřecí maso Olej Provensálské bylinky Sůl Tavený sýr Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kotlety po čínsku

Kotlety po čínsku

Pizza

Pizza

Tvarohové smaženky jako dezert

Tvarohové smaženky jako dezert

Kapr na česneku - Balkán

Kapr na česneku - Balkán

Pohanková pomazánka

Pohanková pomazánka

Lilková směs s nivou

Lilková směs s nivou

Tradiční trdelník

Tradiční trdelník

Mexická polévka Sopa Tarasca

Mexická polévka Sopa Tarasca

Fritatta s cuketou

Fritatta s cuketou

Doporučujeme

45 minut
Cuketové karbanátky (sekaná)

Cuketové karbanátky (sekaná)

30 minut
Báječná cuketová polévka

Báječná cuketová polévka

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

100 minut
Kynuté borůvkové knedlíky

Kynuté borůvkové knedlíky

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

45 minut
Hrnkový cuketový perník

Hrnkový cuketový perník

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

27
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
26
Dýňová tortila
Dýňová tortila
21
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
21
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Bleskové špagety s…
16
Citronový koláč z mléčné rýže
Citronový koláč z mléčné…

Zajímavé články

Kytičky vs. zvířátka: Dělená strava slibuje snadné hubnutí i lepší trávení. Může to fungovat?
Kytičky vs. zvířátka: Dělená strava slibuje…
Zavařování okurek v myčce na nádobí: Znáte tento snadný trik?
Zavařování okurek v myčce na nádobí: Znáte tento…
Letní omáčky jsou v kurzu: 7 nejlepších receptů od našich babiček
Letní omáčky jsou v kurzu: 7 nejlepších receptů…
Superpotravina týdne: Meruňky. 6 dobrých důvodů, proč je jíst ve velkém, plus tipy, co z nich upéct nebo uvařit dobrého
Superpotravina týdne: Meruňky. 6 dobrých důvodů,…
Piñata torta: Nejúžasnější dort na dětskou oslavu je ten s překvapením uvnitř
Piñata torta: Nejúžasnější dort na dětskou oslavu…
AHA.cz Bohdalová měsíc po operaci srdce: Už dovádí na chalupě!

Bohdalová měsíc po operaci srdce: Už dovádí na chalupě!

Mimibazar Itálie: Vysněná dovolená pro každého

Itálie: Vysněná dovolená pro každého

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Těmito přírodními kabelkami jsme posedlé každý rok! Jaké jsou letos?

Těmito přírodními kabelkami jsme posedlé každý rok! Jaké jsou letos?

Ženy.cz 6 maličkostí, které vám zlepší paměť i soustředění

6 maličkostí, které vám zlepší paměť i soustředění

Blesk.cz Zemřel Ozzy Osbourne (†76): Praotec metalu byl obklopen rodinou

Zemřel Ozzy Osbourne (†76): Praotec metalu byl obklopen rodinou

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Kočičí horoskop: V jakém znamení je váš čtyřnohý miláček a co to o něm vypovídá?

Kočičí horoskop: V jakém znamení je váš čtyřnohý miláček a co to o něm vypovídá?

Další doporučené recepty:

Nádivka z pánve
Nádivka z pánve
Nádivkové muffiny
Nádivkové muffiny
Nádivkový beránek
Nádivkový beránek
Nadýchané americké lívance
Nadýchané americké lívance
Nadýchané domácí noky s rajčatovou omáčkou
Nadýchané domácí noky s rajčatovou…
Nadýchané pařížské věnečky
Nadýchané pařížské věnečky
  • Recepty.cz
  • Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15 minut)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact