Nasla jsem si zde vice receptu ("cuketova nadivka" i "sekana") a z nich cerpala inspiraci. A dopadlo to moc dobre. Zopakuji !
Jiří Kubíček
|14. 9. 2007 16:45
dobré .Já dávám na spodek pekáčku plátky brambor a na ně nádivku
petra milcova
|6. 9. 2007 18:40
myslím ,že každý si může přidat ještě další věci podle své fantazie a chuti moc dobrá je v tom paprika
Jiřina Strnadová
|6. 9. 2007 09:11
Mám podobný recept na tuto nádivku, jen do toho přidávám ještě 1 PL vegety, 2-3 rajčata, 2 papriky, česnek, majoránku a pokud jsou, tak také houby. Vyzkoušejte, je to vážně moc dobrý!!!!
Adéla Křížová
|3. 9. 2007 18:16
Nádivku jsem dnes dělala. Všem moc chutnala. Snad bych možná dala méně oleje, jelikož byla dost mastná. Místo eidamu by šlo použít i nivu, aby chuť byla výraznější.