• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Nádivka ovoněná krůtou
Napište svůj komentář k receptu

Nádivka ovoněná krůtou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nádivka ovoněná krůtou
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 3
      ks krůtí kůže z krku
    • 6
      ks rohlík
    • 2
      ks vejce
    • mléko
    • máslo oříšek
    • 3
      stroužek česnek
    • šunka
    • houby čerstvé nebo sterilované {ne sušené}
    • paprika zelená a červen
    • sůl
    • pažitka
    • podravka nebo jakékoliv další přísady do nádivek dle vašich chutí

Postup přípravy receptu

1
Koupím v prodejně Krůtí svět 3 krůtí kůže a poprosím, aby byly z krku a nepotrhané a naplním třemi druhy nádivek.
2
Ze šesti rohlíků, vajec, mléka, česneku, pažitky a másla udělám nádivku, kterou rozdělím na tři díly. První přidám šunku na kostičky, do druhé přidám houby a do třetí na kostičky nakrájenou papriku, popř. vaše doplňky a naplním kůže - naplněné zašiju. Dám do pekáčku kousíček másla a zašité krky velmi pomalu peču, tu a tam popichuji vidličkou a jednou otočím, podlevám, spíš dusím, aby kůže moc nevyschla, pustí dost tuku, proto už téměř žádný nepřidávám dovnitř, ani na pečení, teprve na konci nechám trochu zčervenat a vysmahnout sosíček. Ideální je stařičká REMOSKA.
3
Je to chutný, levný oběd s bramborem, kompotem, zeleninovým salátem, ale i za studena na chleba s hočicí a třeba i křenovojogurtovou majdou. Recept nechá bez povšimnutí ten, kdo nemá rád kůži pečenou, natož vařenou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Laksa s krůtou a brokolicí

Laksa s krůtou a brokolicí

Cuketová nádivka s uzeným masem

Cuketová nádivka s uzeným masem

Velikonoční nádivka podle časopisu F.O.O.D.

Velikonoční nádivka podle časopisu F…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • mia | 11. 2. 2008 09:56

    zkuste místo pažitky dát i čerstvý libeček,moc dobré, voňavé.do té náplně bych dala po kouscích máslíčka,aby to bylo ještě více šmakézní,ale i tak ham-mňam

  • Anonym | 7. 2. 2008 07:50

    Dělávám někdy takto i z kuřecí kůže.Slíknu kuře z kůže -opatrně,nepotrhat,naplním nádivkou a peču společně s kuřetem,které pokryju slaninou - aby nevyschlo.Pak servíruji kousek kuřete a plátek nádivky v kůži.Nebo kuře zpracuji jinak,kde není potřeba kůže-př.omáčky.Výhoda je v tom,že nádivka v kůži zůstane šťavňtější a tolik nevysychá.:-)PS

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Houby Krůtí kůže Máslo Mléko Paprika Pažitka Podravka Rohlík Sůl Šunka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Žluté řezy se sněhem

Žluté řezy se sněhem

Květáková polévka II.

Květáková polévka II.

Škvarkový chléb

Škvarkový chléb

Palačinky od Petra

Palačinky od Petra

Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou

Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou

Kakaové sušenky z ovesných vloček

Kakaové sušenky z ovesných vloček

Krkonošský hubník

Krkonošský hubník

Zapečené brambory s brokolicí a modrým sýrem

Zapečené brambory s brokolicí a…

Meruňkové čatní s cibulí

Meruňkové čatní s cibulí

Doporučujeme

30 minut
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím masem

Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

157
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
149
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
120
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
101
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
70
Broskvové knedlíky - bez vajec
Broskvové knedlíky - bez…

Zajímavé články

Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě Vraňany je tu!
Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě…
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S tvorbou jí pomáhá i umělá inteligence. Podívejte se do galerie!
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S…
Jak využít úrodu jahod? Vyrobte si domácí jahodový sirup
Jak využít úrodu jahod? Vyrobte si domácí…
Cupcakes 6x jinak: Mrkvové, jahodové, red velvet nebo s ořechovým krémem
Cupcakes 6x jinak: Mrkvové, jahodové, red velvet…
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete všechny?
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete…
AHA.cz Brzobohatý opět v paruce a sukni! Překvapivé reakce nejbližších

Brzobohatý opět v paruce a sukni! Překvapivé reakce nejbližších

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Těhotná Eva Čerešňáková (38): Komplikace před porodem!

Těhotná Eva Čerešňáková (38): Komplikace před porodem!

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

  • Recepty.cz
  • Nádivka ovoněná krůtou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact