• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nádivka ovoněná krůtou
Napište svůj komentář k receptu

Nádivka ovoněná krůtou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nádivka ovoněná krůtou
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 3
      ks krůtí kůže z krku
    • 6
      ks rohlík
    • 2
      ks vejce
    • mléko
    • máslo oříšek
    • 3
      stroužek česnek
    • šunka
    • houby čerstvé nebo sterilované {ne sušené}
    • paprika zelená a červen
    • sůl
    • pažitka
    • podravka nebo jakékoliv další přísady do nádivek dle vašich chutí

Postup přípravy receptu

1
Koupím v prodejně Krůtí svět 3 krůtí kůže a poprosím, aby byly z krku a nepotrhané a naplním třemi druhy nádivek.
2
Ze šesti rohlíků, vajec, mléka, česneku, pažitky a másla udělám nádivku, kterou rozdělím na tři díly. První přidám šunku na kostičky, do druhé přidám houby a do třetí na kostičky nakrájenou papriku, popř. vaše doplňky a naplním kůže - naplněné zašiju. Dám do pekáčku kousíček másla a zašité krky velmi pomalu peču, tu a tam popichuji vidličkou a jednou otočím, podlevám, spíš dusím, aby kůže moc nevyschla, pustí dost tuku, proto už téměř žádný nepřidávám dovnitř, ani na pečení, teprve na konci nechám trochu zčervenat a vysmahnout sosíček. Ideální je stařičká REMOSKA.
3
Je to chutný, levný oběd s bramborem, kompotem, zeleninovým salátem, ale i za studena na chleba s hočicí a třeba i křenovojogurtovou majdou. Recept nechá bez povšimnutí ten, kdo nemá rád kůži pečenou, natož vařenou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Laksa s krůtou a brokolicí

Laksa s krůtou a brokolicí

Cuketová nádivka s uzeným masem

Cuketová nádivka s uzeným masem

Velikonoční nádivka podle časopisu F.O.O.D.

Velikonoční nádivka podle časopisu F…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • mia | 11. 2. 2008 09:56

    zkuste místo pažitky dát i čerstvý libeček,moc dobré, voňavé.do té náplně bych dala po kouscích máslíčka,aby to bylo ještě více šmakézní,ale i tak ham-mňam

  • Anonym | 7. 2. 2008 07:50

    Dělávám někdy takto i z kuřecí kůže.Slíknu kuře z kůže -opatrně,nepotrhat,naplním nádivkou a peču společně s kuřetem,které pokryju slaninou - aby nevyschlo.Pak servíruji kousek kuřete a plátek nádivky v kůži.Nebo kuře zpracuji jinak,kde není potřeba kůže-př.omáčky.Výhoda je v tom,že nádivka v kůži zůstane šťavňtější a tolik nevysychá.:-)PS

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Houby Krůtí kůže Máslo Mléko Paprika Pažitka Podravka Rohlík Sůl Šunka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vánočka od babičky

Vánočka od babičky

Rýžový pilaf

Rýžový pilaf

Špenátový závin se špenátem, slaninou a sýrem

Špenátový závin se špenátem, slaninou…

Máslový ležák proti depresi

Máslový ležák proti depresi

Sekané karbanátky

Sekané karbanátky

Španělské „španělské ptáčky“ flamenquín

Španělské „španělské ptáčky“…

Lilkový tatarák

Lilkový tatarák

Krupicová kaše

Krupicová kaše

Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)

Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)

Doporučujeme

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
14
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
12
Domácí kysané zelí
Domácí kysané zelí
12
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
AHA.cz Bagárová sklidila posměch! Zpěvačka pobavila starou fotkou

Bagárová sklidila posměch! Zpěvačka pobavila starou fotkou

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Carmen Mayerová vypadá v 81 letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Carmen Mayerová vypadá v 81 letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Ženy.cz Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Blesk.cz Jitka Boho v slzách: Zemřela známá česká hudebnice!

Jitka Boho v slzách: Zemřela známá česká hudebnice!

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

  • Recepty.cz
  • Nádivka ovoněná krůtou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact