• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Nádivka do kuřete, kachny, husy a vepřové kapsy
Napište svůj komentář k receptu

Nádivka do kuřete, kachny, husy a vepřové kapsy

autor: Anna Doležalová
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 14
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nádivka do kuřete, kachny, husy a vepřové kapsy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,25
      kg játra
    • 0,25
      kg srdce
    • 0,25
      kg žaludky
    • 3
      ks rohlík
    • mléko
    • sůl
    • pepř mletý
    • kmín
    • pažitka
    • 4
      ks strouhanka
    • 1
      ks máslo změklého másla
    • 3
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Rohlíky nakrájíme na kolečka a zalijeme mlékem. Jak změknou, dáme na kousky nakrájená játra, žaludky, srdíčka a pažitku. Osolíme, přidáme pepř, kmín vajíčka a máslo. Vše zpracujeme a zahustíme strouhankou.
2
Plníme do kuřete, kachny, husy nebo do vepřové kapsy. Dá se taky uložit vedle kuřete, kachny, husy na kousek pečícího papíru a péct zvlášť.Pozn.: Množství ingrediencí je na 3 dávky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové kapsy pod sýrovou peřinou

Vepřové kapsy pod sýrovou peřinou

Vepřové kapsy se smaženicí v houbové omáčce

Vepřové kapsy se smaženicí v houbové…

Vepřové kapsy ve smetanových bramborách

Vepřové kapsy ve smetanových…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anna Doležalová | 18. 11. 2015 08:05

    Zdravím, do této nádivky patří 1/4 kg jatýrek, 1/4 kg srdíček a 1/4 kg žaludků. Nevím kde se stala chyba, ale zmizlo to z receptu. :'(

  • Anna Doležalová | 17. 11. 2015 14:24

    Pozor, v receptu se záhadně ztratily ingredience. Patří tam 1/4 kg jatýrek, 1/4 kg žaludků a 1/4 kg srdíček. Řádí tady nějaký šotek. Zdraví Doležalová :'(

  • Anna Doležalová | 13. 11. 2015 21:01

    Ztratily se jatýrka, žaludy a srdíčka z tohoto receptu. Vyhlašuji pátrání v redakci. :'(

  • Anna Doležalová | 13. 11. 2015 20:59

    Koukám, že se ztratily vnitřnosti patřící do nádivky. V :'( :'( yhlašuji pátrání po srdíčkách, jatýrkách a žaludkách. Najdete je v "Receptech"?

  • Anna Doležalová | 16. 4. 2014 09:10

    Zdravím Tomáši, jsem ráda, že Vám nádivka chutnala. Odpovídám až teď, ale tuto nádivku dělám i na Velikonoce. Máme ji raději než s uzeným, tedy nádivku velikonoční. To uzené si vezmeme raději jinak upravené.

  • Anna Doležalová | 15. 4. 2014 11:08

    Zdravím Tomáši, jsem ráda že Vám nádivka chutnala. Odpovídám až teď, ale tuto nádivku dělám i na Velikonoce. Máme ji raději, než s uzeným, tedy nádivku velikonoční. To uzené si vezmeme raději jinak upravené.

  • Anna Doležalová | 28. 12. 2012 23:01

    Zapoměla jsem napsat do přísad vejce 3 ks. Prosím opravte. V textu se o vejcích píše. Děkuji

  • Tomáš | 13. 12. 2012 07:58

    doporučuji NEDÁVAT NA MRAZÁK - naše máma vzala 1 kuře, 1 velký pekáč do trouby, naplnila kuře a to dala doprostřed pekáče. Zbytek (hodně- téměř po okraj pekáče) nádivky dala kolem kuřete a dala péct.... Největší boj byl o nádivku kolem kuřete nasycenou výpekem... to je úplně jiná třída!!!

  • zuzana | 28. 1. 2012 09:16

    nadila jsem kachní krk a upekla s naporcovanou kachnou, dobrota, děti se olizovaly :-P

  • Anna Doležalová | 25. 1. 2012 13:22

    Vitoamigo, samozřejmě že muškátový oříšek tam může být. Také na jaře dávám místo petržele a pažitky, kopřivy.

  • vitoamigo | 13. 6. 2011 20:15

    Dobry den,nejsem zadny kuchar,ale myslim si,ze bez muskatoveho orisku to neni to pravy orechovy :-\

  • Martina D. | 3. 2. 2010 12:35

    Vyzkoušela jsem o víkendu jako nádivku do kuřat, měla jsem sice jenom játra, ale i tak byla vynikající a všem moc chutnala. Dávám za 1 :).

  • marie nezlakova | 25. 10. 2009 17:07

    Já jsem si říkala,že by ty pipky museli vážit alespoň 5 kilo.Ale tan nápad-dát dvě dávky hotové nádivky do mrazáku se mi líbí.Dělala jsem hodně podobnou,ze zdejších receptů,už ale nemám čas hledat...

  • Anna Doležalová | 25. 10. 2009 08:20

    Zdravím, no když nemám pažitku tak tam dám petrželku také. Jenom na upřesnění. Toto je dávka nádivky do tří kuřat. Jednu použiji a dvě mám na pak v mrazničce.

  • Klára Keselyova | 24. 10. 2009 23:07

    Robím niečo podobné. Ja tie vnútornosti pokrájam na drobno a udusím do polomekka na cibulke a namiesto pažítky dávampetrželovú vňať.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny
Přílohy Oběd Večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Játra Kmín Máslo Mléko Pažitka Pepř mletý Rohlík Srdce Strouhanka Sůl Vejce Žaludky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vanilkové rohlíčky

Vanilkové rohlíčky

Jehněčí pečeně s opékanými brambory a omáčkou z červeného vína

Jehněčí pečeně s opékanými brambory a…

Myslivecká směs

Myslivecká směs

Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené ve slanině

Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené…

Přírodní plátek se sýrovou zeleninou - minutka

Přírodní plátek se sýrovou zeleninou …

Mléčná žampionová omáčka

Mléčná žampionová omáčka

Brokolice pečená s česnekem a citronem

Brokolice pečená s česnekem a citronem

Špenátové palačinky se špenátovou náplní

Špenátové palačinky se špenátovou…

Rybí steak

Rybí steak

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
16
"Orgasmus"
"Orgasmus"
12
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
10
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Syn Kolářové a Ornesta pobavil retro fotkou z dětství: Vypadal jako 'bohatý číňan'!

Syn Kolářové a Ornesta pobavil retro fotkou z dětství: Vypadal jako 'bohatý číňan'!

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Nadívané žampiony a la pizza
Nadívané žampiony a la pizza
Nadívaný pečený květák
Nadívaný pečený květák
Nadívaný vepřový bůček
Nadívaný vepřový bůček
Nádivka s brokolicí (z remosky)
Nádivka s brokolicí (z remosky)
Nádivka s paprikovou klobásou
Nádivka s paprikovou klobásou
Nádivka s uzeným masem a obilnými klíčky
Nádivka s uzeným masem a obilnými klíčky
  • Recepty.cz
  • Nádivka do kuřete, kachny, husy a vepřové kapsy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact