• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nádivka do kuřete, kachny, husy a vepřové kapsy
Napište svůj komentář k receptu

Nádivka do kuřete, kachny, husy a vepřové kapsy

autor: Anna Doležalová
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 14
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nádivka do kuřete, kachny, husy a vepřové kapsy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,25
      kg játra
    • 0,25
      kg srdce
    • 0,25
      kg žaludky
    • 3
      ks rohlík
    • mléko
    • sůl
    • pepř mletý
    • kmín
    • pažitka
    • 4
      ks strouhanka
    • 1
      ks máslo změklého másla
    • 3
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Rohlíky nakrájíme na kolečka a zalijeme mlékem. Jak změknou, dáme na kousky nakrájená játra, žaludky, srdíčka a pažitku. Osolíme, přidáme pepř, kmín vajíčka a máslo. Vše zpracujeme a zahustíme strouhankou.
2
Plníme do kuřete, kachny, husy nebo do vepřové kapsy. Dá se taky uložit vedle kuřete, kachny, husy na kousek pečícího papíru a péct zvlášť.Pozn.: Množství ingrediencí je na 3 dávky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové kapsy pod sýrovou peřinou

Vepřové kapsy pod sýrovou peřinou

Vepřové kapsy se smaženicí v houbové omáčce

Vepřové kapsy se smaženicí v houbové…

Vepřové kapsy ve smetanových bramborách

Vepřové kapsy ve smetanových…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anna Doležalová | 18. 11. 2015 08:05

    Zdravím, do této nádivky patří 1/4 kg jatýrek, 1/4 kg srdíček a 1/4 kg žaludků. Nevím kde se stala chyba, ale zmizlo to z receptu. :'(

  • Anna Doležalová | 17. 11. 2015 14:24

    Pozor, v receptu se záhadně ztratily ingredience. Patří tam 1/4 kg jatýrek, 1/4 kg žaludků a 1/4 kg srdíček. Řádí tady nějaký šotek. Zdraví Doležalová :'(

  • Anna Doležalová | 13. 11. 2015 21:01

    Ztratily se jatýrka, žaludy a srdíčka z tohoto receptu. Vyhlašuji pátrání v redakci. :'(

  • Anna Doležalová | 13. 11. 2015 20:59

    Koukám, že se ztratily vnitřnosti patřící do nádivky. V :'( :'( yhlašuji pátrání po srdíčkách, jatýrkách a žaludkách. Najdete je v "Receptech"?

  • Anna Doležalová | 16. 4. 2014 09:10

    Zdravím Tomáši, jsem ráda, že Vám nádivka chutnala. Odpovídám až teď, ale tuto nádivku dělám i na Velikonoce. Máme ji raději než s uzeným, tedy nádivku velikonoční. To uzené si vezmeme raději jinak upravené.

  • Anna Doležalová | 15. 4. 2014 11:08

    Zdravím Tomáši, jsem ráda že Vám nádivka chutnala. Odpovídám až teď, ale tuto nádivku dělám i na Velikonoce. Máme ji raději, než s uzeným, tedy nádivku velikonoční. To uzené si vezmeme raději jinak upravené.

  • Anna Doležalová | 28. 12. 2012 23:01

    Zapoměla jsem napsat do přísad vejce 3 ks. Prosím opravte. V textu se o vejcích píše. Děkuji

  • Tomáš | 13. 12. 2012 07:58

    doporučuji NEDÁVAT NA MRAZÁK - naše máma vzala 1 kuře, 1 velký pekáč do trouby, naplnila kuře a to dala doprostřed pekáče. Zbytek (hodně- téměř po okraj pekáče) nádivky dala kolem kuřete a dala péct.... Největší boj byl o nádivku kolem kuřete nasycenou výpekem... to je úplně jiná třída!!!

  • zuzana | 28. 1. 2012 09:16

    nadila jsem kachní krk a upekla s naporcovanou kachnou, dobrota, děti se olizovaly :-P

  • Anna Doležalová | 25. 1. 2012 13:22

    Vitoamigo, samozřejmě že muškátový oříšek tam může být. Také na jaře dávám místo petržele a pažitky, kopřivy.

  • vitoamigo | 13. 6. 2011 20:15

    Dobry den,nejsem zadny kuchar,ale myslim si,ze bez muskatoveho orisku to neni to pravy orechovy :-\

  • Martina D. | 3. 2. 2010 12:35

    Vyzkoušela jsem o víkendu jako nádivku do kuřat, měla jsem sice jenom játra, ale i tak byla vynikající a všem moc chutnala. Dávám za 1 :).

  • marie nezlakova | 25. 10. 2009 17:07

    Já jsem si říkala,že by ty pipky museli vážit alespoň 5 kilo.Ale tan nápad-dát dvě dávky hotové nádivky do mrazáku se mi líbí.Dělala jsem hodně podobnou,ze zdejších receptů,už ale nemám čas hledat...

  • Anna Doležalová | 25. 10. 2009 08:20

    Zdravím, no když nemám pažitku tak tam dám petrželku také. Jenom na upřesnění. Toto je dávka nádivky do tří kuřat. Jednu použiji a dvě mám na pak v mrazničce.

  • Klára Keselyova | 24. 10. 2009 23:07

    Robím niečo podobné. Ja tie vnútornosti pokrájam na drobno a udusím do polomekka na cibulke a namiesto pažítky dávampetrželovú vňať.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny
Přílohy Oběd Večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Játra Kmín Máslo Mléko Pažitka Pepř mletý Rohlík Srdce Strouhanka Sůl Vejce Žaludky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

Valašské koláče - Frgále

Valašské koláče - Frgále

Pstruh na másle

Pstruh na másle

Tvarohový krém s třešněmi a meruňkami

Tvarohový krém s třešněmi a meruňkami

Nepečený karamelový dort s ricottou a broskvemi

Nepečený karamelový dort s ricottou a…

Panna Cotta s pomeranči

Panna Cotta s pomeranči

Vynikající kvasnicové knedlíčky do polévky od babičky

Vynikající kvasnicové knedlíčky do…

Přírodní plátek s fazolkami

Přírodní plátek s fazolkami

Knedlíky s borůvkovým žahourem

Knedlíky s borůvkovým žahourem

Doporučujeme

30 minut
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

60 minut
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

55 minut
Čokoládová buchta z cukety

Čokoládová buchta z cukety

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

58
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
28
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
27
Vepřový guláš (nejen) s husími játry v chlebu
Vepřový guláš (nejen) s…
26
Okurkové smoothie
Okurkové smoothie
23
Salámová česnečka se zeleninou
Salámová česnečka se…

Zajímavé články

Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5…
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety. Nasladko i naslano!
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety.…
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako únik od stresující práce. Dnes si je u ní objednávají i celebrity
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako…
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která většinou končí v koši!
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která…
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento nepečený piškotový dort s ovocem!
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento…
AHA.cz Místo svatby rozchod? První slova Rolins k Nedvědově známosti

Místo svatby rozchod? První slova Rolins k Nedvědově známosti

Mimibazar Žvýkačky: Co jste o nich možná nevěděli

Žvýkačky: Co jste o nich možná nevěděli

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Ženy.cz Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Blesk.cz Poslední fotky Jiřího Krampola (†87): Dva týdny před smrtí natáčel

Poslední fotky Jiřího Krampola (†87): Dva týdny před smrtí natáčel

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Další doporučené recepty:

Nadívané žampiony a la pizza
Nadívané žampiony a la pizza
Nadívaný pečený květák
Nadívaný pečený květák
Nadívaný vepřový bůček
Nadívaný vepřový bůček
Nádivka s brokolicí (z remosky)
Nádivka s brokolicí (z remosky)
Nádivka s paprikovou klobásou
Nádivka s paprikovou klobásou
Nádivka s uzeným masem a obilnými klíčky
Nádivka s uzeným masem a obilnými klíčky
  • Recepty.cz
  • Nádivka do kuřete, kachny, husy a vepřové kapsy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact