• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Nadívaný toust
Napište svůj komentář k receptu

Nadívaný toust

autor: haluška50
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nadívaný toust
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks toastový chléb nekrájený
    • 4
      ks vejce
    • 100
      g máslo
    • 150
      g sýr
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka červená paprika

Postup přípravy receptu

1
Vršek toustového chleba odkrojíme a dáme stranou - nevyhazujeme! Vydlabeme co nejvíce chleba a polovinu střídky dáme stranou - také nevyhazujeme. Žloutky utřeme s máslem, přidáme strouhaný sýr, koření, polovinu střídky a promícháme, poté lehce vmícháme sníh z bílků a touto směsí naplníme toustový chléb. Přiklopíme vrškem a pevně zabalíme do alobalu. Pečeme cca 30 minut. Po upečení krájíme na plátky a můžeme libovolně obložit zaleninou, uzeninou apod.
2
Náplň můžete zvolit jakoukoliv, fantazii se meze nekladou. Toto je pouze základ.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nadívaný vepřový bůček

Nadívaný vepřový bůček

Nadívaný pečený květák

Nadívaný pečený květák

Cibulový sýrový toust

Cibulový sýrový toust

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Dasha | 10. 4. 2007 09:57

    nevěděla jsem co s tolika vykoledovanými vejci tak jsem zabrouzdala a vyzkoušela tento recept.jěště jsem do toho flákla zbytek masa a byla to velmi chutná večeře.Děti jěště dnes dostali ke svačině.takžeeee jasná jednička.

  • Jaroslava Oumarová | 5. 1. 2007 19:03

    Markéto, můžete bez obav zkusit z těchto stránek kterýkoliv bílý chléb od paní Bednářové. Dáte-li program Sendvich nebo Toustový, určitě se povede. Osobně jsem dělala Bílý dokonalý i Francouzský sýrový a oba jsou výborné:-))

  • barča | 5. 1. 2007 12:14

    potvrzuji, celý chléb mají v Globusu naprosto pravidelně, dokonce v několika typech.

  • englicka marketa | 5. 1. 2007 10:25

    paní jaroslavo také mám dom.pekárnu ale recept na toustový chleba se mi nikdy nepovedl nemáte osvědčený recept??když ano bude tak hodná a pošlete mi ho...děkuji

  • Jaroslava Oumarová | 5. 1. 2007 10:06

    Tak to zkusím hned dneska - upeču v pekárně a zítra naplním, to bude príma pohoštění:-))

  • englicka marketa | 5. 1. 2007 09:25

    jasně veka by taky šla,já ho kupuji přímo v pekárně...v obchodě ho mají malokdy,ale už jsem se s ním setkala také např.v globusu...

  • Hana Rožníčková | 5. 1. 2007 09:14

    Třeba je to myšleno tak, že kdo má pekárnu, tak si ho upeče sám.

  • Marie Horáková | 5. 1. 2007 09:12

    Jindro, s tím jsem se taky ještě nesetkala, všechny druhy toustového chleba jsem viděla vždy už nakrájené, ale asi poradí paní Englická. Možná, že by šla použít veka.

  • Jindra | 5. 1. 2007 09:06

    Prosím, kde seženu toustový chléb nekrájený. Už se o to snažím dlouho a nemám štěstí.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Dopolední svačina Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Máslo Pepř mletý Sůl Sýr Toastový chléb Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kremrole se šlehačkou

Kremrole se šlehačkou

Krůtí prso jedna báseň

Krůtí prso jedna báseň

Jahodový dort s myškami

Jahodový dort s myškami

Šunkofleky-klouzáky

Šunkofleky-klouzáky

Hlíva na kořenové zelenině se smetanou

Hlíva na kořenové zelenině se smetanou

Tvarohové kynuté buchty

Tvarohové kynuté buchty

Kokosový dort nebo řez

Kokosový dort nebo řez

Zeleninový salát s balkánským sýrem

Zeleninový salát s balkánským sýrem

Zabaione - Italský desert

Zabaione - Italský desert

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

62
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
43
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
35
Nivová polévka se slaninou
Nivová polévka se…
31
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský

Zajímavé články

Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a zároveň jíst zdravě
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a…
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
AHA.cz Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Fotografka Nguyen Phuong Thao o posledním focení s Jiřím Bartoškou (†78): Bylo to velmi dojemné!

Fotografka Nguyen Phuong Thao o posledním focení s Jiřím Bartoškou (†78): Bylo to velmi dojemné!

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

  • Recepty.cz
  • Nadívaný toust
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact