Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Hana
|15. 9. 2014 13:01
https://www.caro.cz
Renata Kopečná
|13. 1. 2008 18:47
Bála jsem se hořkosti kůry a tak jsem citrony i pomeranče s kůrou ponořila na pár minut do horké vody,pak nakrájela a vše naložila.Na štědrý den scedila a musím přiznat,že nám tak chutnalo,že jsem nakládala 25. znovu,aby bylo na silvestra.Jen na tu druhou várku jsem asi měla agresivnější citrony nebo pomeranče a výsledek je více hořkokyselý.Ale namíchané s džusem nemá chybu.Určitě udělám znovu,jen si budu dávat větší pozor na silnou hořkou kůru.
Radka Hudská
|9. 1. 2008 17:25
Víno používám to jaké je moment. doma. Suché nebo polosuché. Citróny ani pomeranče jsem nespařovala, tak nevím, co by to udělalo. Jen mám vyzkoušeno, že na podzim v době sběru bývají citróny víc hořké. Kůra a ta bílá část pod ní. Tak opatrněji.
Renata Kopečná
|10. 12. 2007 13:31
Paní Radko,chtěla jsem se zeptat,jeké používáte víno ( suché,či jaké ? ) a zda se pomeranče a citrony s kůrou předem mají spařit.Děkuji
Renata Kopečná
|8. 12. 2007 17:14
Mystery jsme si dávali kdysi v jedné horské boudě,ale je to tak dávno,že si nepamatuji,s čím jsme ho míchali.Od té doby jsem ho nikde v krámě neviděla.Takže určitě vyzkouším.