• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Myslivecká paštika
Napište svůj komentář k receptu

Myslivecká paštika

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Myslivecká paštika
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g polohrubá mouka
    • 170
      g máslo
    • 1
      lžíce cukr
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      ks cibule
    • 250
      g mleté maso - hovězí
    • 200
      g vepřové maso mleté
    • 6
      lžíce šlehačka
    • 1
      pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžíce majoránka
    • 300
      g zaječí maso
    • 6
      plátek slanina
    • 3
      plátek bílá želatina
    • 170
      ml vývar zvěřinový
    • 170
      ml bílé víno
    • 6
      ks broskvový kompot půlky
    • 6
      lžíce brusinky

Postup přípravy receptu

1
Z mouky, 150 g másla, cukru, špetky soli a 75 ml studené vody vymícháme těsto a dáme je na 2 hodiny do chladničky. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na zbylém másle. V míse promícháme mletá masa, cibuli, 5 lžic šlehačky, strouhanku a koření.
2
Zaječí plátky osolíme a opepříme, každý obalíme dvěma plátky slaniny a spíchneme párátkem. Vložíme do rozpáleného oleje a 5 minut opékáme. Pak je vyjmeme, podélně rozpůlíme a odstraníme párátka.
3
Vymastíme 6 formiček o průměru asi 10 cm a vysypeme je strouhankou. Těsto rozválíme a vykrojíme z něj po 6 kolečkách o průměru 12 cm a 10 cm. Větší vmáčkneme do formiček a na těsto rozdělíme asi polovinu mletého masa. Na ně položíme kousek zaječího plátku, překryjeme zbývajícím mletým masem a přiklopíme kouskem těsta. Uprostřed vypíchneme dírku. Vajíčka rozklepneme a oddělíme bílky od žloutků. Ze zbytků těsta vykrájíme figurky, potřeme je bílkem a přilepíme na paštičky. Ty potřeme rozšlehanými žloutky se zbylou smetanou a pečeme v předehřáté troubě asi 45 minut. Necháme vychladnout a vyklopíme.
4
Smícháme víno, vývar, pepř a sůl, přidáme předem namočenou želatinu a za stálého míchání ji rozpustíme. Dáme ztuhnout. Nakonec rozkrájeným aspikem, broskvemi a brusinkami paštičky obložíme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Myslivecká latina

Myslivecká latina

Myslivecká polévka

Myslivecká polévka

Myslivecká směs

Myslivecká směs

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílá želatina Bílé víno Broskvový kompot Brusinky Cibule Cukr Majoránka Máslo Mleté maso - hovězí Pepř mletý Polohrubá mouka Rostlinný olej Slanina Šlehačka Sůl Vejce Vepřové maso Vývar Zaječí maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sekaná pečeně plněná vejci

Sekaná pečeně plněná vejci

Gurmánské smažené řízky

Gurmánské smažené řízky

Buchty jako od babičky

Buchty jako od babičky

Nejfalešnější svíčková

Nejfalešnější svíčková

Mexické maso

Mexické maso

Bramboráky z chleba

Bramboráky z chleba

Jáhlové muffiny

Jáhlové muffiny

Kuřecí maso s těstovinami

Kuřecí maso s těstovinami

Kokosové sušenky

Kokosové sušenky

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

105 minut
Řepánky

Řepánky

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

Poslední sledované recepty

42
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
32
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Dokonale šťavnatá…
26
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
14
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
14
Osvěžující višňový dort
Osvěžující višňový dort

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
AHA.cz Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Jak na šatník podle Evy Pavlové? Tyhle kousky budou slušet všem bez ohledu na věk!

Jak na šatník podle Evy Pavlové? Tyhle kousky budou slušet všem bez ohledu na věk!

Ženy.cz Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Blesk.cz Ztracený míří na Letenskou pláň: Pokořil další rekord

Ztracený míří na Letenskou pláň: Pokořil další rekord

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Další doporučené recepty:

Mušle s rajčaty a sýrem
Mušle s rajčaty a sýrem
Muzika, ovocná kaše
Muzika, ovocná kaše
Myslivecká latina
Myslivecká latina
Myslivecká polévka
Myslivecká polévka
Myslivecká směs
Myslivecká směs
Myslivecké knoflíky
Myslivecké knoflíky
  • Recepty.cz
  • Myslivecká paštika
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact