• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • My mít tučná kuře. Ó, my se mít!
Napište svůj komentář k receptu

My mít tučná kuře. Ó, my se mít!

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
My mít tučná kuře. Ó, my se mít!
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      plátek kuřecí maso stehna
    • 120
      g tavený sýr
    • 5
      česnek
    • 2
      lžíce majonéza
    • 1
      lžíce dijonská hořčice
    • 100
      g eidam sýr (45%)
    • 4
      ks ananas kolečka
    • pepř celý nebo černý
    • máslo na vymazání menší gratinovací mísy

Postup přípravy receptu

1
Kučecí plátky opepříme a osolíme. Gratinovací misku vymažeme máslem, položíme kolečka ananasu. Smícháme majonézu s hořčicí a ve směsi obalíme plátky. Poté je položíme na kolečka ananasu. Prolisovaný česnek promačkáme vidličkou s taveným sýrem a navršíme na maso. Pečeme v předehřáté troubě na 190 °C zhruba 30 minut.
2
Pak položíme na každý kus plátek eidamu a dopékáme ještě 5 minut. Protože se vypeče na tuk, vhodná je neomaštěná bramborová kaše a zeleninový salát nebo nakládané okurky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vajíčková pomazánka (méně tučná)

Vajíčková pomazánka (méně tučná)

Kachní stehna s polentovymi placičkami (Entenkeule mit Polentaplätzchen)

Kachní stehna s polentovymi…

Kuře v lahodné směsi

Kuře v lahodné směsi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Danka Snášelová | 13. 7. 2007 15:20

    Recept jsem dnes vyzkoušela a očekávala něco víc. Bohužel nám vůbec nechutnal. Přitom nejsme s manželem vybíraví. Naštěstí, že jídlo nebylo určeno pro žádnou návštěvu. Nevím jestli jsem někde udělala chybu, ale držela jsem se receptu. Jenom místo dijonské hořčici jsem dala plnotučnou + 2 kapky chilli omáčky. Použité ingredience s kuřecím masíčkem se navzájem moc ruší. Ananás absolutně zanikl. Hořčice a pepř zas přehlušoval chuť masa a ostatných ingrediencí. Obalování kuřecího masíčka v hořčici +ostatní ingredience nebyl moc šťastný nápad. Airan, hodnotit raději nebudu.Recept ale vymazávám z oblíbených.

  • Danka Snášelová | 17. 3. 2007 09:31

    Zítra čekám návstěvu a chtěla bych udělat tenhle recept z kuřecích prsíček = má to někdo vyzkoušené? Nebudou prsíčka moc vysušená?

  • Airan | 22. 2. 2007 13:54

    Adel, proc bych se urazela, ne kazdemu chutna to, co mne:-) Akorat nevim proc se vam zdalo maco mdle, platky ze stehen jsou stavnate, horcice ostra, jsou opeprene a cesnek se syru prida chut...ale proti gustu, zadny disputat.

  • Adél | 22. 2. 2007 13:35

    snad se neurazíte paní Airan, ale moc mi nechutnalo. Maso mi přišlo takové mdlé, a ten tavený sýr nahoře mi taky moc neseděl, ale třeba jsem dělala něco špatně. Možná by to chtělo ještě nějak okořenit nebo tak. To víte, jsem začínající kuchařka:-) Přesto děkuji za recept, a nejen za tento. Hezký den

  • Lenka Kristová | 22. 2. 2007 13:11

    Tohle bude děsné zvěrstvo, už se mi sbíhají sliny. Mládě nejí ananas, nezkoušela jste s jiným ovocem? No přinejhorším se obětuju a ten anasas za něj sním.

  • Airan | 22. 2. 2007 12:09

    Simco, jsem moc rada, ze jsi to zkusila, obcas se musime i mit:-)))

  • Simča Sládková | 22. 2. 2007 11:04

    My jíst včera k oběd. Být moc dobrý. Ó, my se mít :o))))))))

  • Airan | 21. 2. 2007 20:11

    Jen tak pro zajimavost - jednou jsem v Africe servirovala manzelovi kure na verande a pozvala jsem zahradnika cernocha aby se k nemu pripojil. Nebyl na to zvykly, ale nakonec prisedl a prohlasil "Vy se mit, vy mit tucna kure". Tohle se stala manzelova oblibena poznamka :-)

  • Ewinka | 20. 2. 2007 00:17

    Andulka:Gratinovací mísa je zapékací mísa jen jinak nazvaná...

  • Pupa | 19. 2. 2007 20:37

    O, já mít chuť :-)))

  • barča | 19. 2. 2007 15:22

    Teda, teda, a pak že nejde z kuřete už nic nového vymyslet. Myslím, že tohle se u nás ujme,přestože kombinace se zdají být ďábelské. Dejte prosím vědět, kdo to první zkusí.

  • Radek | 19. 2. 2007 14:40

    Ó to bude žraso mňam !!! To se bude bříško mít!

  • Anonym | 19. 2. 2007 13:34

    Gratinovaci je zapekaci misa, klidne dejte do sklenene, Andulko.

  • Hana Rožníčková | 19. 2. 2007 10:28

    Tak to si ukládám a vyzkouším v římském hrnci.

  • Andulka | 19. 2. 2007 10:24

    co je prosím gratinovací miska? můžu to dát i do obyčejné skleněné zapékací mísy? a mám péct odkryté? děkuji

  • Jaroslava Oumarová | 19. 2. 2007 10:20

    To být slibný recept! Už si ho tisknout! :-))))

  • Anonym | 19. 2. 2007 10:07

    Ó my se budeme v neděli mít !

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ananas Česnek Dijonská hořčice Eidam sýr Kuřecí maso Majonéza Máslo Pepř celý Tavený sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Piškotová bábovka s kokosem

Piškotová bábovka s kokosem

Chutní šnečci

Chutní šnečci

Jogurtový chléb

Jogurtový chléb

Krabí pomazánka od Camm

Krabí pomazánka od Camm

Polévka s červenou řepou

Polévka s červenou řepou

Meruňková marmeláda

Meruňková marmeláda

Smažené špagety se zeleninou

Smažené špagety se zeleninou

Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami

Pečené vepřové ocásky (nejen) s…

Pikantní špagety s kuřecím masem, slaninou a česnekem

Pikantní špagety s kuřecím masem,…

Doporučujeme

35 minut
Červené špagety

Červené špagety

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

46
Zelný salát s křenem a paprikou
Zelný salát s křenem a…
46
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
34
Kokosová bábovka s kefírem
Kokosová bábovka s…
28
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
23
Zapečené těstoviny s květákem a kapustou
Zapečené těstoviny s…

Zajímavé články

Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
AHA.cz Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Michal David 25 let po ztrátě dcery: Co mu pomohlo po smrti Míši (†9)

Michal David 25 let po ztrátě dcery: Co mu pomohlo po smrti Míši (†9)

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

  • Recepty.cz
  • My mít tučná kuře. Ó, my se mít!
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact