• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • My mít tučná kuře. Ó, my se mít!
Napište svůj komentář k receptu

My mít tučná kuře. Ó, my se mít!

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
My mít tučná kuře. Ó, my se mít!
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      plátek kuřecí maso stehna
    • 120
      g tavený sýr
    • 5
      česnek
    • 2
      lžíce majonéza
    • 1
      lžíce dijonská hořčice
    • 100
      g eidam sýr (45%)
    • 4
      ks ananas kolečka
    • pepř celý nebo černý
    • máslo na vymazání menší gratinovací mísy

Postup přípravy receptu

1
Kučecí plátky opepříme a osolíme. Gratinovací misku vymažeme máslem, položíme kolečka ananasu. Smícháme majonézu s hořčicí a ve směsi obalíme plátky. Poté je položíme na kolečka ananasu. Prolisovaný česnek promačkáme vidličkou s taveným sýrem a navršíme na maso. Pečeme v předehřáté troubě na 190 °C zhruba 30 minut.
2
Pak položíme na každý kus plátek eidamu a dopékáme ještě 5 minut. Protože se vypeče na tuk, vhodná je neomaštěná bramborová kaše a zeleninový salát nebo nakládané okurky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vajíčková pomazánka (méně tučná)

Vajíčková pomazánka (méně tučná)

Kachní stehna s polentovymi placičkami (Entenkeule mit Polentaplätzchen)

Kachní stehna s polentovymi…

Kuře na plechovce s pivem

Kuře na plechovce s pivem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Danka Snášelová | 13. 7. 2007 15:20

    Recept jsem dnes vyzkoušela a očekávala něco víc. Bohužel nám vůbec nechutnal. Přitom nejsme s manželem vybíraví. Naštěstí, že jídlo nebylo určeno pro žádnou návštěvu. Nevím jestli jsem někde udělala chybu, ale držela jsem se receptu. Jenom místo dijonské hořčici jsem dala plnotučnou + 2 kapky chilli omáčky. Použité ingredience s kuřecím masíčkem se navzájem moc ruší. Ananás absolutně zanikl. Hořčice a pepř zas přehlušoval chuť masa a ostatných ingrediencí. Obalování kuřecího masíčka v hořčici +ostatní ingredience nebyl moc šťastný nápad. Airan, hodnotit raději nebudu.Recept ale vymazávám z oblíbených.

  • Danka Snášelová | 17. 3. 2007 09:31

    Zítra čekám návstěvu a chtěla bych udělat tenhle recept z kuřecích prsíček = má to někdo vyzkoušené? Nebudou prsíčka moc vysušená?

  • Airan | 22. 2. 2007 13:54

    Adel, proc bych se urazela, ne kazdemu chutna to, co mne:-) Akorat nevim proc se vam zdalo maco mdle, platky ze stehen jsou stavnate, horcice ostra, jsou opeprene a cesnek se syru prida chut...ale proti gustu, zadny disputat.

  • Adél | 22. 2. 2007 13:35

    snad se neurazíte paní Airan, ale moc mi nechutnalo. Maso mi přišlo takové mdlé, a ten tavený sýr nahoře mi taky moc neseděl, ale třeba jsem dělala něco špatně. Možná by to chtělo ještě nějak okořenit nebo tak. To víte, jsem začínající kuchařka:-) Přesto děkuji za recept, a nejen za tento. Hezký den

  • Lenka Kristová | 22. 2. 2007 13:11

    Tohle bude děsné zvěrstvo, už se mi sbíhají sliny. Mládě nejí ananas, nezkoušela jste s jiným ovocem? No přinejhorším se obětuju a ten anasas za něj sním.

  • Airan | 22. 2. 2007 12:09

    Simco, jsem moc rada, ze jsi to zkusila, obcas se musime i mit:-)))

  • Simča Sládková | 22. 2. 2007 11:04

    My jíst včera k oběd. Být moc dobrý. Ó, my se mít :o))))))))

  • Airan | 21. 2. 2007 20:11

    Jen tak pro zajimavost - jednou jsem v Africe servirovala manzelovi kure na verande a pozvala jsem zahradnika cernocha aby se k nemu pripojil. Nebyl na to zvykly, ale nakonec prisedl a prohlasil "Vy se mit, vy mit tucna kure". Tohle se stala manzelova oblibena poznamka :-)

  • Ewinka | 20. 2. 2007 00:17

    Andulka:Gratinovací mísa je zapékací mísa jen jinak nazvaná...

  • Pupa | 19. 2. 2007 20:37

    O, já mít chuť :-)))

  • barča | 19. 2. 2007 15:22

    Teda, teda, a pak že nejde z kuřete už nic nového vymyslet. Myslím, že tohle se u nás ujme,přestože kombinace se zdají být ďábelské. Dejte prosím vědět, kdo to první zkusí.

  • Radek | 19. 2. 2007 14:40

    Ó to bude žraso mňam !!! To se bude bříško mít!

  • Anonym | 19. 2. 2007 13:34

    Gratinovaci je zapekaci misa, klidne dejte do sklenene, Andulko.

  • Hana Rožníčková | 19. 2. 2007 10:28

    Tak to si ukládám a vyzkouším v římském hrnci.

  • Andulka | 19. 2. 2007 10:24

    co je prosím gratinovací miska? můžu to dát i do obyčejné skleněné zapékací mísy? a mám péct odkryté? děkuji

  • Jaroslava Oumarová | 19. 2. 2007 10:20

    To být slibný recept! Už si ho tisknout! :-))))

  • Anonym | 19. 2. 2007 10:07

    Ó my se budeme v neděli mít !

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ananas Česnek Dijonská hořčice Eidam sýr Kuřecí maso Majonéza Máslo Pepř celý Tavený sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zmrzlinové palačinky s lesním ovocem

Zmrzlinové palačinky s lesním ovocem

Cibulový chléb

Cibulový chléb

Brokolicový nákyp se smetanovo-sýrovou omáčkou

Brokolicový nákyp se smetanovo…

Chřestová polévka II.

Chřestová polévka II.

Smažené šunkové rolky se sýrovou náplní

Smažené šunkové rolky se sýrovou…

Thajská kuřecí polévka

Thajská kuřecí polévka

Koláč s nemletým mákem, ovocem a drobenkou

Koláč s nemletým mákem, ovocem a…

Pudinkové pokušení

Pudinkové pokušení

Uzena polévka se zeleninou a bramborem.

Uzena polévka se zeleninou a…

Doporučujeme

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

45 minut
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

94
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
28
Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky
Vanilkové řezy "POLÁRKA"…
22
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …
22
Plněné papriky v rajčatové omáčce
Plněné papriky v…
19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají i těm, kteří zeleninu moc nemusí
3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají…
Víte, jak připravit pravý šopský salát? Většina z nás to dělá špatně!
Víte, jak připravit pravý šopský salát? Většina z…
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal mrkvovou, dnes prodává nejvíc pistáciové
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal…
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých pozitivních účinků plus recepty, které možná neznáte
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých…
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
AHA.cz Markéta Konvičková ukázala světu... Tetování v rozkroku!

Markéta Konvičková ukázala světu... Tetování v rozkroku!

Mimibazar Levandule: Provoní i léčí

Levandule: Provoní i léčí

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Letní hity z Wimbledonu: Tyhle ultra trendy kousky nebudete chtít sundat celé léto!

Letní hity z Wimbledonu: Tyhle ultra trendy kousky nebudete chtít sundat celé léto!

Ženy.cz Když hysterka… je váš muž!

Když hysterka… je váš muž!

Blesk.cz Tři roky po smrti Olivie Newton-Johnové (†73) prasklo: Vdovec se zamiloval do jejího „dvojčete“!

Tři roky po smrti Olivie Newton-Johnové (†73) prasklo: Vdovec se zamiloval do jejího „dvojčete“!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Nejlepší manželky podle jména: Patříte mezi ně i vy?

Nejlepší manželky podle jména: Patříte mezi ně i vy?

  • Recepty.cz
  • My mít tučná kuře. Ó, my se mít!
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact