• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • My mít tučná kuře. Ó, my se mít!
Napište svůj komentář k receptu

My mít tučná kuře. Ó, my se mít!

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
My mít tučná kuře. Ó, my se mít!
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      plátek kuřecí maso stehna
    • 120
      g tavený sýr
    • 5
      česnek
    • 2
      lžíce majonéza
    • 1
      lžíce dijonská hořčice
    • 100
      g eidam sýr (45%)
    • 4
      ks ananas kolečka
    • pepř celý nebo černý
    • máslo na vymazání menší gratinovací mísy

Postup přípravy receptu

1
Kučecí plátky opepříme a osolíme. Gratinovací misku vymažeme máslem, položíme kolečka ananasu. Smícháme majonézu s hořčicí a ve směsi obalíme plátky. Poté je položíme na kolečka ananasu. Prolisovaný česnek promačkáme vidličkou s taveným sýrem a navršíme na maso. Pečeme v předehřáté troubě na 190 °C zhruba 30 minut.
2
Pak položíme na každý kus plátek eidamu a dopékáme ještě 5 minut. Protože se vypeče na tuk, vhodná je neomaštěná bramborová kaše a zeleninový salát nebo nakládané okurky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vajíčková pomazánka (méně tučná)

Vajíčková pomazánka (méně tučná)

Kachní stehna s polentovymi placičkami (Entenkeule mit Polentaplätzchen)

Kachní stehna s polentovymi…

Zapečené kuře s celerem

Zapečené kuře s celerem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Danka Snášelová | 13. 7. 2007 15:20

    Recept jsem dnes vyzkoušela a očekávala něco víc. Bohužel nám vůbec nechutnal. Přitom nejsme s manželem vybíraví. Naštěstí, že jídlo nebylo určeno pro žádnou návštěvu. Nevím jestli jsem někde udělala chybu, ale držela jsem se receptu. Jenom místo dijonské hořčici jsem dala plnotučnou + 2 kapky chilli omáčky. Použité ingredience s kuřecím masíčkem se navzájem moc ruší. Ananás absolutně zanikl. Hořčice a pepř zas přehlušoval chuť masa a ostatných ingrediencí. Obalování kuřecího masíčka v hořčici +ostatní ingredience nebyl moc šťastný nápad. Airan, hodnotit raději nebudu.Recept ale vymazávám z oblíbených.

  • Danka Snášelová | 17. 3. 2007 09:31

    Zítra čekám návstěvu a chtěla bych udělat tenhle recept z kuřecích prsíček = má to někdo vyzkoušené? Nebudou prsíčka moc vysušená?

  • Airan | 22. 2. 2007 13:54

    Adel, proc bych se urazela, ne kazdemu chutna to, co mne:-) Akorat nevim proc se vam zdalo maco mdle, platky ze stehen jsou stavnate, horcice ostra, jsou opeprene a cesnek se syru prida chut...ale proti gustu, zadny disputat.

  • Adél | 22. 2. 2007 13:35

    snad se neurazíte paní Airan, ale moc mi nechutnalo. Maso mi přišlo takové mdlé, a ten tavený sýr nahoře mi taky moc neseděl, ale třeba jsem dělala něco špatně. Možná by to chtělo ještě nějak okořenit nebo tak. To víte, jsem začínající kuchařka:-) Přesto děkuji za recept, a nejen za tento. Hezký den

  • Lenka Kristová | 22. 2. 2007 13:11

    Tohle bude děsné zvěrstvo, už se mi sbíhají sliny. Mládě nejí ananas, nezkoušela jste s jiným ovocem? No přinejhorším se obětuju a ten anasas za něj sním.

  • Airan | 22. 2. 2007 12:09

    Simco, jsem moc rada, ze jsi to zkusila, obcas se musime i mit:-)))

  • Simča Sládková | 22. 2. 2007 11:04

    My jíst včera k oběd. Být moc dobrý. Ó, my se mít :o))))))))

  • Airan | 21. 2. 2007 20:11

    Jen tak pro zajimavost - jednou jsem v Africe servirovala manzelovi kure na verande a pozvala jsem zahradnika cernocha aby se k nemu pripojil. Nebyl na to zvykly, ale nakonec prisedl a prohlasil "Vy se mit, vy mit tucna kure". Tohle se stala manzelova oblibena poznamka :-)

  • Ewinka | 20. 2. 2007 00:17

    Andulka:Gratinovací mísa je zapékací mísa jen jinak nazvaná...

  • Pupa | 19. 2. 2007 20:37

    O, já mít chuť :-)))

  • barča | 19. 2. 2007 15:22

    Teda, teda, a pak že nejde z kuřete už nic nového vymyslet. Myslím, že tohle se u nás ujme,přestože kombinace se zdají být ďábelské. Dejte prosím vědět, kdo to první zkusí.

  • Radek | 19. 2. 2007 14:40

    Ó to bude žraso mňam !!! To se bude bříško mít!

  • Anonym | 19. 2. 2007 13:34

    Gratinovaci je zapekaci misa, klidne dejte do sklenene, Andulko.

  • Hana Rožníčková | 19. 2. 2007 10:28

    Tak to si ukládám a vyzkouším v římském hrnci.

  • Andulka | 19. 2. 2007 10:24

    co je prosím gratinovací miska? můžu to dát i do obyčejné skleněné zapékací mísy? a mám péct odkryté? děkuji

  • Jaroslava Oumarová | 19. 2. 2007 10:20

    To být slibný recept! Už si ho tisknout! :-))))

  • Anonym | 19. 2. 2007 10:07

    Ó my se budeme v neděli mít !

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ananas Česnek Dijonská hořčice Eidam sýr Kuřecí maso Majonéza Máslo Pepř celý Tavený sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pudinkové řezy

Pudinkové řezy

Kapustové placičky

Kapustové placičky

Zapečený lilek s fetou

Zapečený lilek s fetou

Babiččin koláč

Babiččin koláč

Králík pečený na bůčku s bramboráčky

Králík pečený na bůčku s bramboráčky

Masíčko po námořnicku

Masíčko po námořnicku

Palačinkové rolky (roládky)

Palačinkové rolky (roládky)

Vepřový jazyk na divoko

Vepřový jazyk na divoko

Melounový nanuk

Melounový nanuk

Doporučujeme

30 minut
Fajitas v tortille

Fajitas v tortille

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

108
Chřest s bešamelovou omáčkou
Chřest s bešamelovou…
81
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
70
Drožďová (kvasnicová) pomazánka
Drožďová (kvasnicová)…
70
Čočkové ragú
Čočkové ragú
67
Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky
Vanilkové řezy "POLÁRKA"…

Zajímavé články

Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je ještě můžete natrhat
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je…
Grilovaný sýr, který chutná famózně. Recept a osvědčený postup!
Grilovaný sýr, který chutná famózně. Recept a…
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni? Tyhle 4 způsoby jsou nejlepší
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni…
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální vynález na chatu, když udeří letní vedra
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální…
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než zmrzlina nebo vychlazené pivo?
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než…
AHA.cz Krutá zpráva pro Václava Vydru... po 40 letech

Krutá zpráva pro Václava Vydru... po 40 letech

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Denní horoskop na středu 2.7. 2025: Koho zaskočí změna plánů a kdo by měl dnes trochu zvolnit?

Denní horoskop na středu 2.7. 2025: Koho zaskočí změna plánů a kdo by měl dnes trochu zvolnit?

Ženy.cz 5 zlatých pravidel pro mozek, díky kterým budete v životě spokojenější

5 zlatých pravidel pro mozek, díky kterým budete v životě spokojenější

Blesk.cz Dcera Dvorské vládne náboženské skupině: Jak žije Parsifal po útěku ze sekty!

Dcera Dvorské vládne náboženské skupině: Jak žije Parsifal po útěku ze sekty!

SportRevue.cz FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

  • Recepty.cz
  • My mít tučná kuře. Ó, my se mít!
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact