Moc dobré, ale proč se to má před pečením podlévat? Moc, moc vody!!! A doporučuji hodně moc kořenit a solit, jinak je to bez chutu :-(
Anonyme, mlade cuketky se nemuseji loupat, chutnaji pak vytecne!
prosím Vás, ty cukety neloupete?děkuji Kamila
Vyzkoušela jsem, chutnalo celé rodině. Dávám 1. Do mletého jsem přidala ještě česnek, na můj vkus tam bylo trochu moc masa, příště dám méně:-) .
Ja jsem tento vyborny recept taky upravila,aby byll ehceji stavitelny,misto mleka netucny jogurt a vice,misto mouky kukuricny skrob,do teto jogurtove zalivky jsm dala susenou matu pro vyraznejsi chut.Davam jednicku.
Místo vepřového mletého jsem použila krůtí maso.Bylo to dietnější a chuťově velmi výrazné.
Doporučuji přidat do mletého hodně (ale opravdu hodně) posekané zelené petrželky, udělá to výbornou chuť. Místo palačinkového těsta také možno zamíchat do jedné kysané smetany jedno vejce a l lžíci hladké mouky. Také výborné a jednoduché.