![Bešamelová prsíčka v pršutu (prosciutto) s parmezánem Bešamelová prsíčka v pršutu (prosciutto) s parmezánem](https://ms1.ostium.cz/instance/web-recepty/jq3P7kPz/h222w297t.jpg)
RADA: Jak vybrat kvalitní a čerstvé mleté maso bez přidané vody?
Přesně tak ;-)
Já bohužel nevím, jak má vypadat správná řecká musaka, ale tento zkrácený a jednoduchý recept jsem vyzkoušela a bylo naprosto super.
Já jsem jedla Musaku jednou a mám takový dojem, že tam byla rýže a hodně zeleniny, chtěla bych ji vyzkoušet, ale nemám odvahu. :-D :-)
Zajímalo by mě která hlavinka tohle vymyslela a vypustila do světa,recept je zkrácený chybí tam dosti ingrediencí a přebývá např.oregano....I ten bešamel se podle řeckého způsobu na musaku připravuje jinak.To je katastrofa! Musaka je dosti pracné jídlo a vyžaduje dlouhou přípravu.Ale všechen čas a bolavá záda se Vám vrátí ve vynikající chuti tohoto jídla doplněnou sklenkou retsiny...