Tento recept je v jednom bodě zcela nesmyslný a je to poměrně zásadní chyba. Pokud bych dýní ještě před sterilovaním vařil 20 minut, bude z toho naprostá břečka a nebo leda tak marmeláda. Resp. recept dokonce říká, že po těch 20 minutách přidáme ananas a ještě vaříme. Samozřejmě jsem to 20 minut nevařil, ale bohužel již mnohem dříve zjistil, že dýně jsou už příliš měkké. Takže tak jak se uvádí v jiných receptech, prostě je to potřeba hlídat a povařit do poloměkka, pár minut.
Prosím vás, kolik je z toho množství cca velký sklenic? Děkuji
Prosím vás, kolik je z toho množství cca velký sklenic? Děkuji
Pokud by jste někdo měli zájem, tak prodávám dýně ze zahrádky - chemicky NEošetřené. Možnost dovozu - Velké Meziříčí, Velká Bíteš, Domašova. Cena 15 Kč/kg. Mail babf@seznam.cz