Variací na hrnkový koláč z mikrovlnky je celá řada. Vyzkoušejte třeba tu se sušenými brusinkami, jejich nakyslá chuť se skvěle doplňuje s nahořklou chutí kvalitní vysoceprocentní čokolády. Pozor, ať vám dezert z hrnečku neuteče, těsto totiž cca trojnásobně zvětší svůj objem.
lžíce
hladká mouka
použít můžete i celozrnnou, špaldovou a další oblíbené mouky
0,50
lžička
prášek do pečiva
2
lžíce
mandlová mouka
1
lžíce
cukr krupice
2
lžíce
mléko
2
lžíce
rostlinný olej
1
ks
vejce
velké
2
lžíce
kakao
nepražené vysoceprocentní
2
lžíce
čokoládové kousky
kvalitní vysoceprocentní
2
lžíce
sušené brusinky
Postup přípravy receptu
1
V misce smíchejte všechny ingredience kromě čokoládových čoček a sušených brusinek na hladké těsto. Nakonec přidejte čokoládové čočky a brusinky a znovu důkladně promíchejte