bože, co je to za foto? Vždyť to maso je černé jak bota, způsob servírování děsný, brrrr :'(
v lese :-) ;-)
tento recept jsem tu našla i ve slovenštině...a do marinády nepatří 5 kusů borůvek, ale jalovce (slovensky borievka) 8-)
muflona seženete u nás na Bruntálsku, je jich tady dost. Když se domluvíte v některém mysliveckém sdružení, rádi vám přenechají celý ulovený kus (samozřejmě bez trofejí). Maso muflonů, zejm. kozlů, má velice silný prk (charakteristický pach) a snědí ho jen dost otrlí štamgasti. Já osobně jsem celý kus raději zakopal, když jsem se to pokoušel uvařit psovi, tak mě manželka málem zabila, jak to smrdělo.
Díky za skvělý recept, moc jsme si pochutnali!Původně jsem chtěl vypustit tu hrušku, ale nakonec jsem to připravil kompletně podle receptu, podáváno s hranolky.Opravdu vynikající.
Už jsem mufloní kýtu viděl i chlazenou, vákuově balenou v Tescu. třeba budete mít štěstí. ;-)
U nás ho dostať v Metre, takže v Čechách asi v Makre :))) Alebo od poľovníkov :)))
kde seženu muflona? .D .D