Perník bez vajec v úpravě
Pomazánka z droždí a vajec
Majonéza bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
delam je stejne a take stavim do salatu, vyborne :-)
Leni,přesně tak je dělávám já(když nemám vlašák,dám br.salát).Takto už mi je dělávala i má babička-kdysi dávno:))
Já dělám mochomůrky takto:uvařím vejce na tvrdo,rozkrojím rajče,vydlabu vnitřek.Na vejce nasadím půlku rajčete,na kloubouček(z rajčete)udělám tečky z tatarky.Takto udělané mochomůrky "zasadím"do vlašáku a ozdobím"spodek"vejce lístky petželky.Prostě,jako v lese.
Rebarborová buchta
Tvarohová buchta s margotkou
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Jednohubky nebo chlebíčky se ,,Zaziky…
Žampiony na grilu
Zelný salát s jablkem a mrkví
Salát Nicoise
Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky
Hasenöhrl (zaječí uši)
Holandský řízek a šťouchané brambory
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Česnečka
Polévka z červené čočky