Pomazánka z droždí a vajec
Perník bez vajec v úpravě
Majonéza bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
delam je stejne a take stavim do salatu, vyborne :-)
Leni,přesně tak je dělávám já(když nemám vlašák,dám br.salát).Takto už mi je dělávala i má babička-kdysi dávno:))
Já dělám mochomůrky takto:uvařím vejce na tvrdo,rozkrojím rajče,vydlabu vnitřek.Na vejce nasadím půlku rajčete,na kloubouček(z rajčete)udělám tečky z tatarky.Takto udělané mochomůrky "zasadím"do vlašáku a ozdobím"spodek"vejce lístky petželky.Prostě,jako v lese.
Rybí polévka II.
Mouřeníny
Švýcarské fondue
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Ryba s těstovinami
Květáková polévka s mrkví II.
Ořechový štrůdl (závin)
Jerky - sušené maso
(nejen) Masové roládky / závitky s…
Knedlíčky s vepřovým
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek