• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Mrkvový štrůdl
Napište svůj komentář k receptu

Mrkvový štrůdl

autor: MonikaT
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mrkvový štrůdl
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g hladká mouka
    • 200
      g polohrubá mouka
    • 1
      ks hera
    • 200
      g mrkev
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      ks vejce
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Ze surovin vyválíme dvě placky. Na každou naklademe nahrubo nastrouhaná jablka a zavineme.
2
Nebo děláme jako klasickou buchtu: jednu placku položíme na plech, naklademe jablka nahrubo, přiložíme druhou plackou a pečeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mrkvový dort s hřebíčkem

Mrkvový dort s hřebíčkem

Mrkvový koláč s tvarohem nebo jablky, dýní...

Mrkvový koláč s tvarohem nebo jablky,…

Úžasný mrkvový krém

Úžasný mrkvový krém

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Monika T | 31. 3. 2009 12:21

    Ivanka, som rada že chutilo a s tou citrónovou polevou to je tiež výborný nápad :)

  • Ivana Samcová | 31. 3. 2009 11:40

    Včera odpoledne jsem pekla. Vynikající! U nás doma naprostá spokojenost. Zkusila jsem, jak Moniko píšete, jako buchtu - dvě placky a dala jsem tvarohovou náplň. Po upečení jsem jen tak trošku lžicí "pokapala" citrónovou polevou (z 1/2 citronu). Myslím, že u nás budeme péci častěji. Ještě jenou díky za výborný receptík. Posílám jedničku.Zdravím. Ivana

  • Monika T | 27. 3. 2009 17:43

    Mrkev je uvedená v surovinách, takže je jasné že sa pridáva do cesta, jablká uvádzam zvlášť ako náplň, tie do cesta nepatria.Ivanka, s tvarohom som to zatiaľ neskúšala, ale myslím, že by to bolo chuťovo určite dobré, ak vyskúšate prvá dajte vedieť ako chutilo :)

  • Jarka O. | 27. 3. 2009 13:30

    Recept je hodně stručně napsaný...ale mohlo by to být dobré ;-)

  • Ivana Samcová | 27. 3. 2009 11:18

    Mrkev se určitě dává do těsta. Je tu mrkvový štrúdl naší babičky (v těstě je taky mrkev, jinak je jiný) ten je výborný, nám moc chutnal s tvarohem, jako náplň. Tento bych také ráda vyzkoušela, lákal by mne zas ten tvaroh. Moniko, nezkoušela jste ho s touto náplní? Díky za odpověď. Ivana

  • Di - | 27. 3. 2009 10:25

    Já si myslím, že mrkev se dává do těsta.

  • Alexandra Remišová | 27. 3. 2009 09:46

    Aha...........mrkvový štrůdl s jemně strouhanou mrkví....ale má to háček...........dávají se tam jen nahrubo nastrouhaná jablka.....hmmm.....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hera Hladká mouka Mrkev Polohrubá mouka Prášek do pečiva Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mřížkový koláč s tvarohem

Mřížkový koláč s tvarohem

Sojčí těstovinový salát

Sojčí těstovinový salát

Hmota Marshmallow - nahradí marcipán

Hmota Marshmallow - nahradí marcipán

Jablečné (mini) palačinky

Jablečné (mini) palačinky

Kapustová polévka s bramborem

Kapustová polévka s bramborem

Maso s paprikovou omáčkou

Maso s paprikovou omáčkou

Penne quattro formaggi

Penne quattro formaggi

Uzený losos na grilu

Uzený losos na grilu

Česnekovo-vaječná pomazánka se šunkou a sýrem

Česnekovo-vaječná pomazánka se šunkou…

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

41
Koprová omáčka v netradičním pojetí
Koprová omáčka v…
36
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
34
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
26
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
25
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří

Zajímavé články

Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a zároveň jíst zdravě
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a…
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
AHA.cz Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Nejdřív řádil jako Vinnetou a teď... Kotek bude Gott-ek!

Nejdřív řádil jako Vinnetou a teď... Kotek bude Gott-ek!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

  • Recepty.cz
  • Mrkvový štrůdl
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact