• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Mrkvový štrůdl
Napište svůj komentář k receptu

Mrkvový štrůdl

autor: MonikaT
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mrkvový štrůdl
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g hladká mouka
    • 200
      g polohrubá mouka
    • 1
      ks hera
    • 200
      g mrkev
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      ks vejce
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Ze surovin vyválíme dvě placky. Na každou naklademe nahrubo nastrouhaná jablka a zavineme.
2
Nebo děláme jako klasickou buchtu: jednu placku položíme na plech, naklademe jablka nahrubo, přiložíme druhou plackou a pečeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mrkvový dort s hřebíčkem

Mrkvový dort s hřebíčkem

Mrkvový koláč s tvarohem nebo jablky, dýní...

Mrkvový koláč s tvarohem nebo jablky,…

Mrkvový salát s jablky

Mrkvový salát s jablky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Monika T | 31. 3. 2009 12:21

    Ivanka, som rada že chutilo a s tou citrónovou polevou to je tiež výborný nápad :)

  • Ivana Samcová | 31. 3. 2009 11:40

    Včera odpoledne jsem pekla. Vynikající! U nás doma naprostá spokojenost. Zkusila jsem, jak Moniko píšete, jako buchtu - dvě placky a dala jsem tvarohovou náplň. Po upečení jsem jen tak trošku lžicí "pokapala" citrónovou polevou (z 1/2 citronu). Myslím, že u nás budeme péci častěji. Ještě jenou díky za výborný receptík. Posílám jedničku.Zdravím. Ivana

  • Monika T | 27. 3. 2009 17:43

    Mrkev je uvedená v surovinách, takže je jasné že sa pridáva do cesta, jablká uvádzam zvlášť ako náplň, tie do cesta nepatria.Ivanka, s tvarohom som to zatiaľ neskúšala, ale myslím, že by to bolo chuťovo určite dobré, ak vyskúšate prvá dajte vedieť ako chutilo :)

  • Jarka O. | 27. 3. 2009 13:30

    Recept je hodně stručně napsaný...ale mohlo by to být dobré ;-)

  • Ivana Samcová | 27. 3. 2009 11:18

    Mrkev se určitě dává do těsta. Je tu mrkvový štrúdl naší babičky (v těstě je taky mrkev, jinak je jiný) ten je výborný, nám moc chutnal s tvarohem, jako náplň. Tento bych také ráda vyzkoušela, lákal by mne zas ten tvaroh. Moniko, nezkoušela jste ho s touto náplní? Díky za odpověď. Ivana

  • Di - | 27. 3. 2009 10:25

    Já si myslím, že mrkev se dává do těsta.

  • Alexandra Remišová | 27. 3. 2009 09:46

    Aha...........mrkvový štrůdl s jemně strouhanou mrkví....ale má to háček...........dávají se tam jen nahrubo nastrouhaná jablka.....hmmm.....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hera Hladká mouka Mrkev Polohrubá mouka Prášek do pečiva Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Fazolová polévka mňam

Fazolová polévka mňam

Sekaná podle Itala

Sekaná podle Itala

Vývar s rýžovými knedlíčky

Vývar s rýžovými knedlíčky

Hlíva na kořenové zelenině se smetanou

Hlíva na kořenové zelenině se smetanou

Moravskoslezský bigos

Moravskoslezský bigos

Ovocný dort s želé

Ovocný dort s želé

Thajská kuřecí polévka

Thajská kuřecí polévka

Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky - zapékané

Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky -…

Cuketové nudle

Cuketové nudle

Doporučujeme

20 minut
Marinované řecké kuře

Marinované řecké kuře

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

80 minut
Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Poslední sledované recepty

79
Dýňová tortila
Dýňová tortila
52
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
50
Máslové řízky
Máslové řízky
48
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
40
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…

Zajímavé články

Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a nejčastější chyby, které ji mohou pokazit
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a…
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný koláč, bublaninu, crumble, šneky nebo palačinky
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný…
Tortilla 5x jinak: S masovými kuličkami, pečenou zeleninou nebo v mexickém stylu
Tortilla 5x jinak: S masovými kuličkami, pečenou…
Ryby na grilu: Jak nejlépe připravit lososa, pstruha, makrelu nebo tuňáka?
Ryby na grilu: Jak nejlépe připravit lososa,…
3x moučník na víkend: Bleskový kelímkový koláč, rybízový koláč s tvarohem a luxusní roláda s třešněmi
3x moučník na víkend: Bleskový kelímkový koláč,…
AHA.cz Gregorová už nevydržela mlčet: Pravda o Ondřeji Brzobohatém

Gregorová už nevydržela mlčet: Pravda o Ondřeji Brzobohatém

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Když podprsenka překáží: Tejpovací pásky na prsa jsou řešením nejen nevzhledných ramínek!

Když podprsenka překáží: Tejpovací pásky na prsa jsou řešením nejen nevzhledných ramínek!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Královna plastik Petra Řehořková po luxusní veselce v Dubaji: Protahuje schválení svatby!

Královna plastik Petra Řehořková po luxusní veselce v Dubaji: Protahuje schválení svatby!

SportRevue.cz Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Nejšikovnější znamení zvěrokruhu: Kdo má ruce ze zlata? A kdo naopak nevymění ani žárovku?

Nejšikovnější znamení zvěrokruhu: Kdo má ruce ze zlata? A kdo naopak nevymění ani žárovku?

  • Recepty.cz
  • Mrkvový štrůdl
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact