• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Mrkvový štrůdl
Napište svůj komentář k receptu

Mrkvový štrůdl

autor: MonikaT
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mrkvový štrůdl
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g hladká mouka
    • 200
      g polohrubá mouka
    • 1
      ks hera
    • 200
      g mrkev
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      ks vejce
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Ze surovin vyválíme dvě placky. Na každou naklademe nahrubo nastrouhaná jablka a zavineme.
2
Nebo děláme jako klasickou buchtu: jednu placku položíme na plech, naklademe jablka nahrubo, přiložíme druhou plackou a pečeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mrkvový dort s hřebíčkem

Mrkvový dort s hřebíčkem

Mrkvový koláč s tvarohem nebo jablky, dýní...

Mrkvový koláč s tvarohem nebo jablky,…

Mrkvový salát s jablky

Mrkvový salát s jablky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Monika T | 31. 3. 2009 12:21

    Ivanka, som rada že chutilo a s tou citrónovou polevou to je tiež výborný nápad :)

  • Ivana Samcová | 31. 3. 2009 11:40

    Včera odpoledne jsem pekla. Vynikající! U nás doma naprostá spokojenost. Zkusila jsem, jak Moniko píšete, jako buchtu - dvě placky a dala jsem tvarohovou náplň. Po upečení jsem jen tak trošku lžicí "pokapala" citrónovou polevou (z 1/2 citronu). Myslím, že u nás budeme péci častěji. Ještě jenou díky za výborný receptík. Posílám jedničku.Zdravím. Ivana

  • Monika T | 27. 3. 2009 17:43

    Mrkev je uvedená v surovinách, takže je jasné že sa pridáva do cesta, jablká uvádzam zvlášť ako náplň, tie do cesta nepatria.Ivanka, s tvarohom som to zatiaľ neskúšala, ale myslím, že by to bolo chuťovo určite dobré, ak vyskúšate prvá dajte vedieť ako chutilo :)

  • Jarka O. | 27. 3. 2009 13:30

    Recept je hodně stručně napsaný...ale mohlo by to být dobré ;-)

  • Ivana Samcová | 27. 3. 2009 11:18

    Mrkev se určitě dává do těsta. Je tu mrkvový štrúdl naší babičky (v těstě je taky mrkev, jinak je jiný) ten je výborný, nám moc chutnal s tvarohem, jako náplň. Tento bych také ráda vyzkoušela, lákal by mne zas ten tvaroh. Moniko, nezkoušela jste ho s touto náplní? Díky za odpověď. Ivana

  • Di - | 27. 3. 2009 10:25

    Já si myslím, že mrkev se dává do těsta.

  • Alexandra Remišová | 27. 3. 2009 09:46

    Aha...........mrkvový štrůdl s jemně strouhanou mrkví....ale má to háček...........dávají se tam jen nahrubo nastrouhaná jablka.....hmmm.....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hera Hladká mouka Mrkev Polohrubá mouka Prášek do pečiva Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí uzený bůček, plec, ramínko, kýta

Domácí uzený bůček, plec, ramínko,…

Mňamka z listového těsta

Mňamka z listového těsta

Rösti - smažená nebo pečená příloha

Rösti - smažená nebo pečená příloha

Karamelový dort

Karamelový dort

Salát ze zelených fazolek

Salát ze zelených fazolek

Pudinkové řezy - jako žloutkové

Pudinkové řezy - jako žloutkové

Cheesecake z domácí lučiny

Cheesecake z domácí lučiny

Mrkvové smoothie s jogurtem

Mrkvové smoothie s jogurtem

Rybízový koláč

Rybízový koláč

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

69
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
53
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
52
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
51
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
48
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Z Radka Bangy je táta! Holčička dostala krásné jméno

Z Radka Bangy je táta! Holčička dostala krásné jméno

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Mrkvový štrůdl
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact