Vláčný korpus s jemným krémem a krásnou barvou i vůní, to je mrkvový dort. Zamilují si ho i odpůrci mrkve, protože v něm není cítit a je výtečný!
Skvělý recept, dělala jsem podle něj dort už několikrát a jako poznámku bych uvedla jen to, že oleje stačí opravdu troška.
Moc dobrý dort! Dala jsem trochu víc mrkve, než je psáno (když už jsem ji měla umytou ;-) ) a k tomu poměrově i trochu víc cukru a buchta je super - vláčná, nevysušená. Pekla jsem celé množství najednou (v kulaté dortové formě) cca 40 min na 160 stupňů a je to fakt dobrota! Jo a nepromazávala jsem žádným krémem. Buchta je vlhká a moc chutná samotná. <3
JO, je dobrý, ale příště tam dám toho perník. koření jen špetku. Chutná nám to totiž právě úplně jako perník, což je možná škoda.
Je opravdu výborný!!!!!!!!!!!!! Je jednoduchý a na dort poměrně zdravý.