Na pánvi orestujeme nasucho mandle. Mezitím smícháme kukuřičnou mouku, sezamový olej, celozrnnou hořčici a citronovou šťávu. Přidáme mrkev a mandle. Dobře promícháme a ihned podáváme. Místo celozrnné hořčice můžeme použít i jinou kvalitní hořčici, která nemá výrazně křenovou chuť.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
MartinV
|2. 6. 2007 09:57
Je to bomba. A pokud se vám nechce restovat, lze mandle nechat chvíli nasáknout v nastrouhané mrkvi šťávu, zároveň změknou a jsou lehčeji stravitelné.
Majka Přidalová
|11. 5. 2007 10:19
Super zdravé to je, ale zároveň i super dobré. Ovšem trošku netradiční, uznávám. Ale kdo se nebojí experimentovat, ať to zkusí. Je to jedlé a díky hořčici i dost pikantní.
Pavla
|11. 5. 2007 09:04
Teda, mě by fakt zajímalo, jak tohle může chutnat?To je nejspíš nějaká super zdravá výživa, ne?