Tyhle placičky vám ale budou chutnat tak moc, že se k nim budete vracet stále dokola. Skvěle chutnají teplé i studené! Jsou ideálním pokrmem plným zeleniny, který se skvěle hodí jako večeře nebo příloha.
RADA: Kdy je cuketa jedovatá a jak ji poznat?
RADA: Jak oloupat česnek ve třech krocích?
Mrkvový dort s tvarohovým krémem
Cuketové nudle
Mrkvové placičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mleté maso se špenátem
Houbové karbanátky III.
Fofr cuketa na řecký způsob
Falešný pařížský dort
Chlebová placka snadno a rychle
Cuketové řezy s tvarohovým krémem a…
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Fazolová polévka se zakysanou smetanou
Přírodní maso se žampionovým přelivem
Kuřecí prsa po asijsku
Rolovaná krkovice à la porchetta
Banánové lívance s kokosem a jablky
Kaštanová polévka
Kouzelný vaječný koňak
Hovězí Massaman karí s batáty
Citronový koláč z mléčné rýže
Crumble s jablky
Sladký jogurt s kořením