Tyhle placičky vám ale budou chutnat tak moc, že se k nim budete vracet stále dokola. Skvěle chutnají teplé i studené! Jsou ideálním pokrmem plným zeleniny, který se skvěle hodí jako večeře nebo příloha.
RADA: Kdy je cuketa jedovatá a jak ji poznat?
RADA: Jak oloupat česnek ve třech krocích?
Mrkvový dort s tvarohovým krémem
Cuketové nudle
Mrkvové placičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Posvícenské koláče z r. 1900
Krakonošův dlabanec
Pórková polévka se slaninou
Minipizzy - šnečci
Jednoduchá rajská polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
Blesková "svíčková" z kuřecích prsou
Thajská polévka
Cibulačka s toasty
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi