Tyhle placičky vám ale budou chutnat tak moc, že se k nim budete vracet stále dokola. Skvěle chutnají teplé i studené! Jsou ideálním pokrmem plným zeleniny, který se skvěle hodí jako večeře nebo příloha.
RADA: Kdy je cuketa jedovatá a jak ji poznat?
RADA: Jak oloupat česnek ve třech krocích?
Mrkvový dort s tvarohovým krémem
Cuketové nudle
Mrkvové placičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Pomazánka na chlebíčky
Ořechové řezy III.
Zapékané těstoviny II.
Sněhové rohlíčky s krémem
Pečená francouzská bageta plněná…
Mléčná žampionová polévka
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Risotto s medvědím česnekem
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory