Tyhle placičky vám ale budou chutnat tak moc, že se k nim budete vracet stále dokola. Skvěle chutnají teplé i studené! Jsou ideálním pokrmem plným zeleniny, který se skvěle hodí jako večeře nebo příloha.
RADA: Kdy je cuketa jedovatá a jak ji poznat?
RADA: Jak oloupat česnek ve třech krocích?
Mrkvový dort s tvarohovým krémem
Cuketové nudle
Mrkvové placičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Selské sendviče
Australská čokoládová buchta z…
Mazanec ze sušeného droždí
Brambory s tvarohem našich babiček
Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.
Směs na špagety
Citronová bábovka z pomazánkového…
Těstovinový salát s rybou a zeleninou
Adžika směs z mletého masa
Smetanové fleky se zelím
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem