• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Mrkvové koláčky whoopies
Napište svůj komentář k receptu

Mrkvové koláčky whoopies

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 4
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mrkvové koláčky whoopies
Mrkvové koláčky whoopies
Mrkvové koláčky whoopies
Mrkvové koláčky whoopies
Mrkvové koláčky whoopies
Mrkvové koláčky whoopies
4fotografie
Nahrát fotku
 

Koláčky whoopies jsou oblíbené především v Americe. Slepují se krémem, takže dohromady tvoří malý dortík, který je doslova k nakousnutí. Ty naše si připravíme z mrkvového těsta. Originální dobrotu můžete servírovat na Velikonoce, ale i při jiných příležitostech.

Suroviny

24 porce
    • 250
      g hladká mouka
    • 1,50
      lžička jedlá soda
    • 1
      lžička prášek do pečiva
    • 1
      lžička skořice
    • 1
      lžička zázvor - mletý
    • 0,50
      lžička muškátový oříšek
    • 0,50
      lžička sůl
    • 125
      g máslo
    • 200
      g hnědý cukr
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžička vanilkový extrakt
    • 180
      g mrkev
  • Krém
    • 200
      g pomazánkové máslo
    • 60
      g máslo
    • 150
      g moučkový cukr
    • 0,50
      lžička vanilkový extrakt

Postup přípravy receptu

1
Troubu předehřejte na 170 °C. Dva plechy vyložte pečicím papírem. Mouku promíchejte se sodou, práškem na pečení, kořením a solí. V druhé míse utřete máslo s cukrem do pěny. Postupně zašlehejte vejce a vanilku. Přimíchejte suché suroviny a nakonec už jen zlehka mrkev.

RADA: 5 vychytávek, které využijete nejen při pečení sladkého

2
Těsto dejte do cukrářského sáčku s velkým otvorem. Na plech nastříkejte kulaté bochánky o 3 cm. Každou várku pečte asi 8 minut.
3
Připravte si krém. Změklé máslo utřete s moučkovým cukrem a po chvíli spojte i s pomazánkovým máslem a vanilkovým extraktem. Vychladlé bochánky spojte po dvou krémem a před podáváním je alespoň hodinu nechte odpočinout v chladu.

RADA: Jak poznat kvalitní máslo?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mrkvové muffiny

Mrkvové muffiny

Mrkvové lívance

Mrkvové lívance

Mrkvové řezy s ořechy (nejen) z remosky

Mrkvové řezy s ořechy (nejen) z…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Koláče, buchty, bublaniny a crumbly FOOD
Snídaně Svačina Pečení USA Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Hnědý cukr Jedlá soda Máslo Moučkový cukr Mrkev Muškátový oříšek Pomazánkové máslo Prášek do pečiva Skořice Sůl Vanilkový extrakt Vejce Zázvor - mletý

jak udělat piškot na dort

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou

Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou

Světová pomazánka na chlebíčky

Světová pomazánka na chlebíčky

Tvarohová pomazánka s ředkvičkami

Tvarohová pomazánka s ředkvičkami

Lovošská topinka

Lovošská topinka

Adžika masovo-zeleninové ragú

Adžika masovo-zeleninové ragú

Výborná drobenková buchta

Výborná drobenková buchta

Hovězí na kari s česnekem

Hovězí na kari s česnekem

Kološvárské zelí z remosky

Kološvárské zelí z remosky

Red velvet brownies

Red velvet brownies

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

jak udělat piškot na dort

Poslední sledované recepty

21
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
17
Kuskus se sušenými rajčaty a fazolkami
Kuskus se sušenými…
16
Kuřecí miso polévka s nudlemi a zeleninou
Kuřecí miso polévka s…
14
Bramborovo-fazolový salát
Bramborovo-fazolový salát
12
Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi
Jednoduché zeleninové…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Konvičková, Bagárová a Bendig: Přiznali toxické vztahy!

Konvičková, Bagárová a Bendig: Přiznali toxické vztahy!

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Mrkvová pomazánka V.
Mrkvová pomazánka V.
Mrkvová-pažitková pomazánka
Mrkvová-pažitková pomazánka
Mrkvové hranolky z trouby
Mrkvové hranolky z trouby
Mrkvové kuličky
Mrkvové kuličky
Mrkvové lívance
Mrkvové lívance
Mrkvové lívanečky
Mrkvové lívanečky
  • Recepty.cz
  • Mrkvové koláčky whoopies
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact