RADA: Jak na domácí majonézu?
RADA: Tipy na další chutné pomazánky
Mrkvová pomazánka s křenem
Mrkvová pomazánka s křenem II.
Mrkvová pomazánka na chlebíčky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
lepší je syrová.Simona
Taky můžete všechno zamíchat bez vejce,a dát ho pak na plátky nakrájené nahoru na namazané pečivo.
A ještě lepší chlebíček bude, když si tu syrovou mrkev jen tak nastrouháte na chleba s máslem a ozdobíte třebas kouskem toho vejce na tvrdo.
Jasně, že syrovou mrkev!!!!
Mrkev je syrová nebo můžu použít i vařenou? Díky za odpověď. Ivana
Jidášky našich babiček
Pudinkový koláč III.
Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové…
Karamelový dort
Jahodový dort - krémový
Svařák
Závin z listového těsta s červenou…
Jednoduché lečo z trouby
Penne s kuřecím masem, listovým…
Čočkové ragú
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví
Perníčky