RADA: Jak na domácí majonézu?
RADA: Tipy na další chutné pomazánky
Mrkvová pomazánka s křenem
Mrkvová pomazánka s křenem II.
Mrkvová pomazánka na chlebíčky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
lepší je syrová.Simona
Taky můžete všechno zamíchat bez vejce,a dát ho pak na plátky nakrájené nahoru na namazané pečivo.
A ještě lepší chlebíček bude, když si tu syrovou mrkev jen tak nastrouháte na chleba s máslem a ozdobíte třebas kouskem toho vejce na tvrdo.
Jasně, že syrovou mrkev!!!!
Mrkev je syrová nebo můžu použít i vařenou? Díky za odpověď. Ivana
Meruňkovo-angreštová marmeláda
Ořechové pusinky
Klasická hrachová kaše
Jahodovo-tvarohová roláda
Báječný hruškový (jablečný) koláč s…
Dietní karbanátky
Svíčková dle Ládi Hrušky
Izraelský hummus
Smoothie s Kinder Pinguí
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek
Mačkané brambory
Řepánky
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou