RADA: Jak na domácí majonézu?
RADA: Tipy na další chutné pomazánky
Mrkvová pomazánka s křenem
Mrkvová pomazánka s křenem II.
Mrkvová pomazánka na chlebíčky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
lepší je syrová.Simona
Taky můžete všechno zamíchat bez vejce,a dát ho pak na plátky nakrájené nahoru na namazané pečivo.
A ještě lepší chlebíček bude, když si tu syrovou mrkev jen tak nastrouháte na chleba s máslem a ozdobíte třebas kouskem toho vejce na tvrdo.
Jasně, že syrovou mrkev!!!!
Mrkev je syrová nebo můžu použít i vařenou? Díky za odpověď. Ivana
Linecký koláč s jablky a drobenkou
Babiččiny "Francky"
Rychlé ořechové řezy s pudinkem
Guláš v papiňáku
Vynikající kapr
Nakládaný hermelín VI.
Koka dortík - rychle a snadno
Cibulové vepřové - minutka
Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč…
Krůtí závitky se zeleninovým bulgurem
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Souvlaki s tzatziki
Galetka s letním ovocem
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu