RADA: Jak na domácí majonézu?
RADA: Tipy na další chutné pomazánky
Mrkvová pomazánka s křenem
Mrkvová pomazánka s křenem II.
Mrkvová pomazánka na chlebíčky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
lepší je syrová.Simona
Taky můžete všechno zamíchat bez vejce,a dát ho pak na plátky nakrájené nahoru na namazané pečivo.
A ještě lepší chlebíček bude, když si tu syrovou mrkev jen tak nastrouháte na chleba s máslem a ozdobíte třebas kouskem toho vejce na tvrdo.
Jasně, že syrovou mrkev!!!!
Mrkev je syrová nebo můžu použít i vařenou? Díky za odpověď. Ivana
Fazole z Vysočiny
Ředkvičková pomazánka s karotkou
Hermelínové jednohubky
Vepřová panenka se žampiony-minutka
Vepřové maso v alobalu
Brokolicovo-cuketová krémová polévka
Salát z červeného zelí IV.
Vepřová omáčka s žampiony
Boží milosti F.O.O.D.
Těstoviny s pečenými rajčaty
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi