RADA: Jak na domácí majonézu?
RADA: Tipy na další chutné pomazánky
Mrkvová pomazánka s křenem
Mrkvová pomazánka s křenem II.
Mrkvová pomazánka na chlebíčky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
lepší je syrová.Simona
Taky můžete všechno zamíchat bez vejce,a dát ho pak na plátky nakrájené nahoru na namazané pečivo.
A ještě lepší chlebíček bude, když si tu syrovou mrkev jen tak nastrouháte na chleba s máslem a ozdobíte třebas kouskem toho vejce na tvrdo.
Jasně, že syrovou mrkev!!!!
Mrkev je syrová nebo můžu použít i vařenou? Díky za odpověď. Ivana
Kapr po břeclavsku
Bavorské vdolečky
Jogurtové knedlíčky s jahodovou…
Dýňová polévka III.
Dort s čokoládovým krémem
Cuketová buchta ala brownies
Bramborovo-fazolový salát
Kynuté buchty z remosky
Meruňkové clafoutis
Mexický hrnec s rýží
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Kachní paštika
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Banánové lívance s kokosem a jablky
Pečené bramborové lupínky