RADA: Jak na domácí majonézu?
RADA: Tipy na další chutné pomazánky
Mrkvová pomazánka s křenem
Mrkvová pomazánka s křenem II.
Mrkvová pomazánka na chlebíčky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
lepší je syrová.Simona
Taky můžete všechno zamíchat bez vejce,a dát ho pak na plátky nakrájené nahoru na namazané pečivo.
A ještě lepší chlebíček bude, když si tu syrovou mrkev jen tak nastrouháte na chleba s máslem a ozdobíte třebas kouskem toho vejce na tvrdo.
Jasně, že syrovou mrkev!!!!
Mrkev je syrová nebo můžu použít i vařenou? Díky za odpověď. Ivana
Pečené kuře - Medová kuřecí stehna
Letní linecký koláč
Křehké jablkovo-tvarohové řezy
Muffiny z banánů s kousky čokolády
Gulášová polévka z kuřecích žaludků
Těstoviny se špenátem, brokolicí a…
Farmářská vepřová krkovice s šalotkou…
Šlehačkový dort s banány
Krémová houbová polévka
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Trojí sladká ovesná kaše
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Jednoduchý salát z červené řepy
Francouzská cibulačka
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Čokoládové brownies