RADA: Jak na domácí majonézu?
RADA: Tipy na další chutné pomazánky
Mrkvová pomazánka s křenem
Mrkvová pomazánka s křenem II.
Mrkvová pomazánka na chlebíčky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
lepší je syrová.Simona
Taky můžete všechno zamíchat bez vejce,a dát ho pak na plátky nakrájené nahoru na namazané pečivo.
A ještě lepší chlebíček bude, když si tu syrovou mrkev jen tak nastrouháte na chleba s máslem a ozdobíte třebas kouskem toho vejce na tvrdo.
Jasně, že syrovou mrkev!!!!
Mrkev je syrová nebo můžu použít i vařenou? Díky za odpověď. Ivana
Zavináče
Mleté maso se špenátem
Piškotová roláda s nutellou
Mleté maso zapečené s bramborem,…
Buřty s cibulí
Luxusní vepřový jazyk s domácím…
Dušené maso s dýní
Špenátové těstoviny se sýrem -…
Cuketová kolečka
Tarte tatin s řepou a cibulí
Zelňačka s klobásou
Kachní paštika
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Banánové lívance s kokosem a jablky
Pečené bramborové lupínky
Šneci z listového těsta se slaninou a…