RADA: Jak na domácí majonézu?
RADA: Tipy na další chutné pomazánky
Mrkvová pomazánka s křenem
Mrkvová pomazánka s křenem II.
Mrkvová pomazánka na chlebíčky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
lepší je syrová.Simona
Taky můžete všechno zamíchat bez vejce,a dát ho pak na plátky nakrájené nahoru na namazané pečivo.
A ještě lepší chlebíček bude, když si tu syrovou mrkev jen tak nastrouháte na chleba s máslem a ozdobíte třebas kouskem toho vejce na tvrdo.
Jasně, že syrovou mrkev!!!!
Mrkev je syrová nebo můžu použít i vařenou? Díky za odpověď. Ivana
Okurkové řezy s paprikou
Roštěnky na špeku
Mandarinková mňamka
Houbová staročeská pečínka s bramborem
Tradiční sodový chléb - Soda Bread
Pečené vepřové ocásky (nejen) s…
Špenátová polévka s pórkem
Plněné papriky s knedlíkem
Červené špagety
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Rychlá miso polévka z woku
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Banánový chlebíček
Jednoduchý salát z červené řepy
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Trojí sladká ovesná kaše
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka