RADA: Jak na domácí majonézu?
RADA: Tipy na další chutné pomazánky
Mrkvová pomazánka s křenem
Mrkvová pomazánka s křenem II.
Mrkvová pomazánka na chlebíčky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
lepší je syrová.Simona
Taky můžete všechno zamíchat bez vejce,a dát ho pak na plátky nakrájené nahoru na namazané pečivo.
A ještě lepší chlebíček bude, když si tu syrovou mrkev jen tak nastrouháte na chleba s máslem a ozdobíte třebas kouskem toho vejce na tvrdo.
Jasně, že syrovou mrkev!!!!
Mrkev je syrová nebo můžu použít i vařenou? Díky za odpověď. Ivana
Kuře s paprikou a olivami
Kapr v marinádě
"Slovenský" bramborák
Stracciatella
Jáhlové placky
Mleté maso po marocku
Přírodní plátky se zeleninou a…
Pečená dýně (velice chutná)
Kuře (nejen) na zelí
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Česnečka
Polévka z červené čočky