RADA: Jak na domácí majonézu?
RADA: Tipy na další chutné pomazánky
Mrkvová pomazánka s křenem
Mrkvová pomazánka s křenem II.
Mrkvová pomazánka na chlebíčky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
lepší je syrová.Simona
Taky můžete všechno zamíchat bez vejce,a dát ho pak na plátky nakrájené nahoru na namazané pečivo.
A ještě lepší chlebíček bude, když si tu syrovou mrkev jen tak nastrouháte na chleba s máslem a ozdobíte třebas kouskem toho vejce na tvrdo.
Jasně, že syrovou mrkev!!!!
Mrkev je syrová nebo můžu použít i vařenou? Díky za odpověď. Ivana
Hodolanská omáčka
Domácí huspenina
Mramorové maso
Janiny kuřecí medailonky
Dietní rychlá jakočína
"Slovenský" bramborák
Mrkvovo-celerový salát
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Salát z červeného zelí IV.
Steakový salát s balzamikem
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Švestkové knedlíky z bramborového…
Cukety plněné mletým masem
Švestkový koláč s cuketou
Souvlaki s tzatziki
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Zapečené lečo
Květákové steaky z grilu