Petro, poprvé jsem měla strach, že je těsta málo a pekla jsem v pekáči. Buchta byla poměrně dost vysoká(5-6cm). Podruhé jsem pekla v normálním plechu a bylo to akorát. Pro nás je hodně sladká a mastná, tak dávám jen 1 hrnek cukru a místo hrnku oleje jen půl hrnku oleje+půl hrnku šťávy z ananasu. Zkusila jsem místo pr.do peč. dát pr. do perníku a část mouky celozrnné-taky moc dobré.
Do jak velke formy nebo pekacku testo davate? Na klasicky velky plech nebo mam pouzit mensi? Dala by se pouzit i dortova forma nebo kulata forma na kolac o prumeru 28 cm? Predem dekuju za radu.
prosím vás, jakou mouku bych měla použít?
Tohle je fakt dobrota!!! Vždy dělám půlku s polevou a půlku bez-obě varianty mají u nás své přívržence. Poprvé jsme byli všichni moc překvapení, jak je dobrá. Teď už se stala stálicí ke kafíčku.
Ivano, jsem rada, ze chutnala.:-) Jak jsem tu jiz jednou psala, nikoho zatim nezklamala. Nepisu tu recepty, ktere nejsou dobre. Byla by to ztrata meho, i ostatnich, casu.;-)
Strašně dobrá! Polila jsem čokoládovou polevou, bomba!
Ja som robila tiez bez polevy, buchta je vynikajuca aj bez nej.
Gabino, abych se priznala, ja osobne tu polevu nikdy nedelala, jen tu buchtu. Nejak mi staci bez polevy.Co se cukru tyce, neni ho moc, protoze mouckovy cukr je tu dvoji. Takze asi zkus dat min.
Barbora, jsem rada, ze ti chutnala. Zatim nikoho nezklamala. :-))
Není v té polevě nějak moc cukru? Půl kila se mi zdá moc
Vyskusala som z tohto netu vsetky mrkvove buchty, ale tato rozhodne vedie, uplna fantazia!!!!!!Mala som z nej az hrce za usami.Super recept,dakujem autorke vsetky recepty mi od nej hrozne chutia.