• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Mrkvová buchta z Austrálie
Napište svůj komentář k receptu

Mrkvová buchta z Austrálie

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mrkvová buchta z Austrálie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 2
      hrnek mouka
    • 2
      lžička prášek do pečiva
    • 1
      lžička bi-soda (baking soda)
    • 2
      lžička skořice
    • 1
      sůl
    • 2
      hrnek moučkový cukr
    • 1
      hrnek rostlinný olej
    • 4
      ks vejce
    • 2
      hrnek mrkev strouhaná
    • 250
      g ananas drcený (scezený)
    • 1
      hrnek ořechy pecan nebo vlašské
  • Poleva
    • 125
      g máslo (Margarín)
    • 250
      g cream cheese
    • 500
      g moučkový cukr
    • 1
      lžička vanilkový extrakt

Postup přípravy receptu

1
Do mísy prosejeme mouku, kypřící prášek, sodu a přidáme skořici, sůl a cukr. Promícháme a přidáme olej a vejce.
2
Pořádně umícháme a pak přidáme mrkev, ananas a ořechy. Těsto nalejeme do připravené formy.
3
Pečeme asi 40 min. na 180 °C.
4
Poleva: máslo (margarín), sýr a vanilkový extrakt utřeme a pak pomalu přidáváme po troškách cukr. Tímto se potře prochladlá buchta.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Americká mrkvová buchta

Americká mrkvová buchta

Mrkvová bezlepková buchta

Mrkvová bezlepková buchta

Mrkvová buchta

Mrkvová buchta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Blanka V. | 3. 3. 2008 09:04

    Petro, poprvé jsem měla strach, že je těsta málo a pekla jsem v pekáči. Buchta byla poměrně dost vysoká(5-6cm). Podruhé jsem pekla v normálním plechu a bylo to akorát. Pro nás je hodně sladká a mastná, tak dávám jen 1 hrnek cukru a místo hrnku oleje jen půl hrnku oleje+půl hrnku šťávy z ananasu. Zkusila jsem místo pr.do peč. dát pr. do perníku a část mouky celozrnné-taky moc dobré.

  • Petra | 12. 2. 2008 22:13

    Do jak velke formy nebo pekacku testo davate? Na klasicky velky plech nebo mam pouzit mensi? Dala by se pouzit i dortova forma nebo kulata forma na kolac o prumeru 28 cm? Predem dekuju za radu.

  • Lenka | 30. 10. 2007 13:43

    prosím vás, jakou mouku bych měla použít?

  • Monika2 | 14. 2. 2007 22:07

    Tohle je fakt dobrota!!! Vždy dělám půlku s polevou a půlku bez-obě varianty mají u nás své přívržence. Poprvé jsme byli všichni moc překvapení, jak je dobrá. Teď už se stala stálicí ke kafíčku.

  • possum * | 14. 2. 2007 13:57

    Ivano, jsem rada, ze chutnala.:-) Jak jsem tu jiz jednou psala, nikoho zatim nezklamala. Nepisu tu recepty, ktere nejsou dobre. Byla by to ztrata meho, i ostatnich, casu.;-)

  • Ivana C. | 13. 2. 2007 12:08

    Strašně dobrá! Polila jsem čokoládovou polevou, bomba!

  • Barbora Polakova | 18. 1. 2007 21:34

    Ja som robila tiez bez polevy, buchta je vynikajuca aj bez nej.

  • possum * | 18. 1. 2007 13:07

    Gabino, abych se priznala, ja osobne tu polevu nikdy nedelala, jen tu buchtu. Nejak mi staci bez polevy.Co se cukru tyce, neni ho moc, protoze mouckovy cukr je tu dvoji. Takze asi zkus dat min.

  • possum * | 18. 1. 2007 13:03

    Barbora, jsem rada, ze ti chutnala. Zatim nikoho nezklamala. :-))

  • Gábina Houšková | 18. 1. 2007 09:26

    Není v té polevě nějak moc cukru? Půl kila se mi zdá moc

  • Barbora Polakova | 17. 1. 2007 23:12

    Vyskusala som z tohto netu vsetky mrkvove buchty, ale tato rozhodne vedie, uplna fantazia!!!!!!Mala som z nej az hrce za usami.Super recept,dakujem autorke vsetky recepty mi od nej hrozne chutia.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Pečení Návštěva Austrálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ananas Bi-soda Cream cheese Máslo Moučkový cukr Mouka Mrkev Ořechy Prášek do pečiva Rostlinný olej Skořice Sůl Vanilkový extrakt Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře na česneku

Kuře na česneku

Béřovický králík

Béřovický králík

Borůvkový koláč IV.

Borůvkový koláč IV.

Tvarohový beránek

Tvarohový beránek

Chlebové bramboráky

Chlebové bramboráky

Nepečený ovocný dort s vaječným likérem

Nepečený ovocný dort s vaječným…

Bramborové šišky se zelím a kuřetem - "Sedlácké kuře"

Bramborové šišky se zelím a kuřetem -…

Hrníčková kynutá bábovka s makovou náplní

Hrníčková kynutá bábovka s makovou…

Hovězí kližka ala španělský ptáček

Hovězí kližka ala španělský ptáček

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

48
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
42
Havajské kuře huli huli
Havajské kuře huli huli
37
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …
37
Zapečené brambory s masem a smetanou
Zapečené brambory s…
34
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na pomazánku či ředkvičky s vajíčkem
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na…
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte kouzlo nedokonalosti
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte…
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
AHA.cz Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Sestra Krainové v dovolenkovém ráji: Po bodnutí komára skončila ve špitálu!

Sestra Krainové v dovolenkovém ráji: Po bodnutí komára skončila ve špitálu!

SportRevue.cz FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy 7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

  • Recepty.cz
  • Mrkvová buchta z Austrálie
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact