Játrovková pomazánka
Škvarková pomazánka s kápií
Jemná vajíčková pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vynikající. Doporučuji vyzkoušet. Nejlepší je dělat ji z mladé mrkvičky.
Strašně dobrá pomazánka, mohu potvrdit. Podobnou má moje známá z Ukrajiny.
Já dělám podobnou: 2 mrkve, 2 vejce, 1 pomazánkové máslo, sůl - jednoduché a výborné na jednohubky. Nenechávat do druhého dne, mrkev pustí šťávu!
Já jsem pro změnu vyhmátla v lednici hočcici Pikant, dodala tomu říz. Je to dobrota!
Také dělám podobnou, jen místo česneku dávám křen nebo Krenex a přidávám i celer.
Dělám podobnou pomazánku,ale přidávám jen tavený sýr a pomaz.máslo..
Přidávám str.celer, je to dobrá pomazánka.
také dělám, přidávám pomazánkové máslo
Robím rovnakú pomazánku, ale namiesto majonéty dávam jemný termizovaný tvaroh. Je chutná.
Jednoduchá česneková pomazánka na…
Kuře na nivě
Laskonky pravých Labužníků
Dušená mrkev s džusem, bez jíšky
Zapečená kuřecí prsa
Krémová polévka
Babiččino kuře na šunce
Cibulovo-česnekové řízky: smetanové
Kyšková buchta s třešněmi
Čočkové ragú
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér