Salámová pomazánka III.
Drožďová (kvasnicová) pomazánka
Játrovková pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vynikající. Doporučuji vyzkoušet. Nejlepší je dělat ji z mladé mrkvičky.
Strašně dobrá pomazánka, mohu potvrdit. Podobnou má moje známá z Ukrajiny.
Já dělám podobnou: 2 mrkve, 2 vejce, 1 pomazánkové máslo, sůl - jednoduché a výborné na jednohubky. Nenechávat do druhého dne, mrkev pustí šťávu!
Já jsem pro změnu vyhmátla v lednici hočcici Pikant, dodala tomu říz. Je to dobrota!
Také dělám podobnou, jen místo česneku dávám křen nebo Krenex a přidávám i celer.
Dělám podobnou pomazánku,ale přidávám jen tavený sýr a pomaz.máslo..
Přidávám str.celer, je to dobrá pomazánka.
také dělám, přidávám pomazánkové máslo
Robím rovnakú pomazánku, ale namiesto majonéty dávam jemný termizovaný tvaroh. Je chutná.
Kuře na čtvrtek
Knedle v hrnečku
Placky z kysaného zelí
Borůvkový tvarohový dort
Zeleninová česnečka s kroupami
Směs na špagety
Frýdecká kotleta v alobalu
Jednoduché rajčatové těstoviny s…
Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci